FUTISMUISTO MILANOSTA

Huomenta! Mihin se viikonloppu taas jo vierähti?! Meillä oli viikonlopuksi juuri sopivasti ohjelmaa; perjantai-iltana hoisimme asioita keskustassa, lauantaina pääsin aivan uudenlaista valokuvausprojektia toteuttamaan ja sunnuntai vierähtikin mukavasti vanhempieni luona leffaillen. Onnistuin siis perjantaisia kisakatsomomuffinsseja lukuunottamatta välttelemään hyvin jalkapallon EM-kisoja, ja Matti sai rauhassa vahdata nenä kiinni telkkarissa juuri niin monta peliä kun tahtoi. Enää vähän reilut neljäkymmentä peliä jäljellä! ;)

Ehkäpä juuri tämä käynnissä oleva jalkapallohypetys muistutti minua kaapissani majailevasta Stradivariuksen tekonahkatakista, jonka ostin kolme vuotta sitten Milanosta. Tuo reissu on yksi huonoimmista mitä olen ikinä tehnyt ja takki onkin miltei ainoa kiva muisto tuolta matkalta. Tosin pääsin tuolloin seuraamaan myös elämäni ensimmäisen kerran kunnon jalkapallo-ottelua livenä. Pelin aikana satoi kaatamalla vettä ja takki pelasti minut tuossa kaameassa koiranilmassa. Takki istuu edelleen tyyliini ja punaisen neuleen rinnalla se toi kauniisti väriä väsynaamaan. Jotakin hyvää siis siinäkin reissussa.

TEKONAHKATAKKI / FAKE LEATHER JACKET STRADIVARIUS  NEULE / SWEATER VERO MODA  FARKUT / JEANS ZARA

Jos hyvin käy, ehdin upottamaan tähän viikkoon yhden lomapäivänkin, ja ensi viikon maanantaina starttaileekin käyntiin jo ensimmäinen kokonainen kesälomaviikko. Aivan mahtavaa! Fiilis on ollut jo jonkin aikaa vähän väsähtänyt ja vaikka treenailusta saakin kivasti lisäenergiaa arkeen, tuntuu siltä, että kroppa ja pääkoppa kaipaisivat nyt lähinnä pitkäksi venähtäneitä aamuja sängynpohjalla, ex tempore-retkiä kesäisessä Suomessa, torikahveja ja myöhäisiksi venähtäneitä lukuhetkiä baden badenissa.. Ehkä tätä kaikkea on siis luvassa jo ensi viikolla?

Joko teillä kesäloma siintää horisontissa vai vieläkö on pitkä matka siihen, että koko päivän ehtii köllöttellä riippumatossa?

enkku2-1-1-1

Good morning Monday! Was your weekend all about football? I managed to be so busy during the weekend, that Matti got an excellent chance to watch football as much as he wanted. How many games left? Too many if you ask me.


Posted in and tagged by NOORA.