OMA TAIDENÄYTTELY

Vaihtuva taidenäyttely omassa työhuoneessa ei kuulosta ollenkaan hassummalta idealta.

Kun en millään halunnut luopua tuosta työhuoneeni seinällä olevasta mustavalkoisesta kaupunkimaisemataulusta, päätin kehitellä sen ympärille pienen väriläiskän. Ihan mitä tahansa taidetta en halunnut seinilleni ripustaa, enkä halunnut kehyksiä varten porailla reikiä seinään, joten ratkaisuksi oli keksittävä jokin hieman ilmavampi vaihtoehto.

Rakastan aivan valtavasti postikortteja ja parin vuoden aikana työpöytäni laatikkoon on kertynyt niin valloittava kokoelma kortteja, että en enää hetkeäkään halunnut pitää niitä piilossa. Osan korteista olen ostanut itse, osan olen saanut muun muassa yhteistyökumppaneiden lähetysten mukana ja osa on tipahtanut postiluukusta päivääni ilahduttamaan.

Kiinnitin työhuoneeni nurkkaan paksun narunpätkän kulkemaan seinästä seinään ja siihen kiinnitin pyykkipojilla roikkumaan lempparikorttejani. Vaihtuvaa taidenäyttelyä on helppo ylläpitää – kun joku korteista alkaa kyllästyttää, voi tilalle vaihtaa toisen! Joulun aikaan tilalle voi ripustaa joulukortteja ja syntymäpäivien jälkeen ystäviltä saadut onnittelukortit pääsevät näppärästi paraatipaikalle. Mustavalkoinen tausta pitää kokonaisuuden kuitenkin maltillisena eikä värien kirjo häiritse silmää. Päinvastoin, korttikokoelmani on mielestäni kovin inspiroiva!

Samalla ideallahan voisi lastenhuoneen seinälle ripustaa vaikkapa lasten piirustuksia tai mielikuvituksellinen häiden somistaja voisi naruideaa käyttää vaikkapa hääparista otettujen kuvien esille laittamiseen osana koristeluita.

Mä tykkään, tykkääks sä?

enkku2-1

I have a little art gallery at my office. I put up some of my favourite postcards and I like the outcome  a lot. An easy and inexpensive way to make a fun detail!


Posted in and tagged by NOORA.