VALOA BOKSISSA

Instagramiin (@CURIOUSNOORA) tulleista kommenteista päätellen, te ihastuitte ihan yhtä lailla tähän hurmaavaan valaisimeen kuin mitä minäkin. Mutta toisaalta, kuinka tuohon voisi edes olla ihastumatta?

Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Näin valaisimen Korinnan instassa ja ihastuin tuohon hurmaavaan sisustuselementtiin välittömästi. Ajatus jäi hautumaan, kunnes valaisin alkoi vainota minua muun muassa Iinan blogissa ja Instagram-feedissäni. Pakkohan se omakin Lightbox oli lopulta tilata kotiin.

A4-kokoinen led-valaisin voidaan kiinnittää joko seinälle tai asettaa tasolle. Valaisin toimii paristoilla tai verkkovirralla ja sen mukana paketista löydät myös hurjan määrän eri kirjaimia, symboleita ja merkkejä, joilla voit itse personoida omaan valaisimeesi juuri sen tekstin, jonka haluat. Tilasin oman lightboxini MiniOnes.fi-verkkokaupasta, josta samaista valaisinta löytyy kahdessa eri koossa. Omaa valaisinta pääsee tuunaamaan myös erikseen ostettavilla kirjain- ja merkkiseteillä. Nämä pastelliset kirjaimet ovat sellaiset herkut, että ne todennäköisesti tilaan vielä itsekin!

Valaisin pääsi kodissamme paraatipaikalle ja tekstejä olen vaihdellut siihen jo kerran jos toisenkin. Valaisin hohtaa kaunista, pehmeää valoa ja soveltuukin erinomaisesti vaikka yövaloksi. Olen melko varma, että tämä valaisin päätyy vielä tavalla tai toisella myös hääpaikkamme koristeeksi, puhumattakaan kaikista niistä postauksista, joiden kuvitukseen tämä sopii kuin nenä päähän.

Mitä mieltä olette, eikö olekin todellinen must-have?

enkku2

J’adore my new lightbox! I just had to have it when I spotted it on my Instagram-feed. It’s so adorable and so much fun, the perfect piece to our home.


Posted in and tagged by NOORA.