TERVETULOA TALOON FRANS

IMG_2530IMG_2506

Se on siinä.

Piiiiiiitkä ja kapea eteisemme on ollut yksi iso ongelmavyyhti koko sen ajan, kun olemme asuneet tässä ihanassa kaksiossamme. Eteinen on pullollaan säilytystilaa, mutta sen sisustaminen _järkevästi_ on kovin hankalaa. Puhumattakaan siitä, että näin syksyisin se on 24/7 kuorrutettu kerroksella kuraa, jota kaikki huoneistossamme asuvat kahdeksan jalkaa kuljettavat sisälle.

Mutta nyt päästiin onneksi askel eteenpäin. Sain Bellapuoti-postauksesta kiitokseksi eteiseemme nimittäin Palanceran Frans-eteispenkin, joka toimii nimensä mukaisesti jakkarana mutta samalla myös kenkätelineenä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja sitä rataa. Kromattu runko on sekä kestävä että puhdistuksen kannalta kätevä ja keinonahkaistuin tuntuu olevan myös lujaa tekoa.

IMG_2526 IMG_2535

Koska takit ja kengät mahtuvat pääosin säilöön kaappeihin, ei eteisestä oikeastaan tarvitse löytyä mitään muuta kuin Frans. Ja peili tietenkin. Ikean korkea peili on tyylikäs ratkaisu Fransin rinnalle ja vanha matto saa toimia kura-ajan mattona, vaikka se ei oikein silmää enää miellytäkään. Seinässä oleva tarrakin on jo pikkuhiljaa menettänyt hohtonsa, mutta sen kiinnittämishetki on edelleen niin kirkkaana mielessä, että tarra saa joka kerta hymyn huulille, kun kävelen sen ohi.

Pitkästä eteisestä käännytään kohti olohuonetta vasemmalle, ja tuo murheenkryynihän hoidettiin sisustuksellisesti kuntoon kesällä Ikea-hankinnoin. Kodin sisustaminen on muuten äärimmäisen hyvä keino välttää pimeässä masistelua. Eilen kannoin kotiin sen joulupaketin ja voin kertoa, että tähän taloon muuttaa joulu jo ensi viikonloppuna!

IMG_2518

enkku2

Decorating our hallway has been a huge dilemma since we moved in. But less is more right? I received a great gift from Bellapuoti and the pench called Frans solved our problems. The hallway is looking chic and minimalistic. Me loves it.


Posted in and tagged by NOORA.