UUSI PERTTI

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sunnuntait ovat ehdottomasti kirpputorikierrospäivistä parhaimpia. 

Parhaita aarteita olen löytänyt täällä Tampereelta ehdottomasti Laukontorin kupeessa sijaitsevalta Radiokirppikseltä, eikä tämä päivä tehnyt poikkeusta. Lielahden Jonnan Kirppikseltä suuntasimme nimittäin tuohon tuttuun ja turvalliseen aarreaittaan, ja kuten jo blogini Facebook-ryhmän puolella kerroinkin, ei sieltä tänäänkään tarvinnut poistua tyhjin käsin.

// I just love flea markets. There’s no better day to visit flea markets than these kinds of boring and rainy Sunday afternoons, and today I made some great purchases, again! Wanna know what I found..?

Radiokirppikseltä löysin tänään kuitenkin jotain niin ihanaa ja kaivattua, että itsekin hihkuin suorastaan ilosta tähän suloiseen laukkuun törmätessäni. Ostin Radiokirppikseltä nimittäin Pertti Palmrothin crossbody-laukun, kauniissa kuultavassa konjakin sävyssä. Laukku on täydellisen kokoinen juuri niitä tilanteita varten, kun mukaan tarvitaan vain ne välttämättömimmät. Laukussa on kaunis kuviointi ja edellinen omistaja on selvästikin käsitellyt tätä aarretta varoen, sillä laukku on aivan uudenveroisessa kunnossa.

Hih, uusi Pertti pääsikin nyt heti kaveriksi tuolle edelliselle pikkulaukulleni, hieman pienemmälle Pertille, joka sekin on löytö kirpputorilta. Pikkuinen laukku on ollut niin kovassa käytössä, että laukun materiaali on jo saanut osansa kolhuista ja elämästä, ja pääseekin nyt jäähylle, kun uusi laukku korvaa tuon edellisen aarteeni.


// This is what I found! A gorgeous gorgeous bag from the Finnish brand called Pertti Palmroth. The bag is exactly what I have been looking for; the size is perfect, the color is more than perfect and I love that kinds of crossbody-bags!

Radiokirppikseltä löytyi myös hurmaavan raikas Zara Basicin paitapusero kultaisella somisteella, joka pääsee osaksi jo heti huomista asua. Parempaa kuvaa puserosta siis luvassa myöhemmin! 

Nyt jännäämään, millaisia uusia asukkaita BB-taloon tänään astelee! ;)

Psst. Neulepanta-arvonnan voittajille ilmoitan voitosta sähköpostitse vielä tänään! Vielä ehdit osallistua muutaman tunnin ajan muuten myös Sisustus Carenan kanssa yhteistyössä järjestettyyn lahjakortti-arvontaan!

// Excellent Sunday evening for everyone!


Posted in Yleinen by Bella.