Too late?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tälläinen arkipyhä on hyvä aloittaa puuhastelulla, jota on nyt pohtinut parin kuukauden ajan, ja sitten kun hommaan ryhtyy, huomaakin olevansa jo auttamattomasti ilmeisesti myöhässä.

Näin amatööripuutarhurina voisin veikata, että jos taimet pitäisi viedä ulos touko-kesäkuun vaihteessa, ja mun taimet on vielä siemeninä, että nyt ollaan myöhässä ja pahasti. Kun kerta siemenet on hankittu, ja lempikukkapurkkinikin ammotti vielä tyhjyyttään, päätin kuitenkin ottaa riskin ja ryhtyä hommiin.

Mikäli istuttelette kukkasia noihin puulaatikoihin ja muihin vastaaviin istutushienouksiin, kannattaa laatikko vuorata vaikkapa muovipussilla, niin että kasteluvesi ei pääse tekemään vahinkoa laatikolle. Itsestään selvä juttu toki, mutta ajattelin vielä demonstroida kuinka homma onnistuu.

Puutarhuripostaukset jäävät varmaankin tämän kesän osalta tähän, nyt alan vain nauttia parvekkeen minimaalisesta kasvitieteellisestä puutarhasta, ennen kuin huomaan taas viidakon yllättäen itäneen partsille. Liika on liikaa, Noora, liika on liikaa. Jos joku kuitenkin haluaa kurkata, millainen parvekkeemme kokonaisuudessaan on , löytyy asiasta tekemäni parvekepostaus linkkiä klikkaamalla.

Palaillaan asiaan taas pian! ♥


Posted in Yleinen by Bella.