VILLAPAIDOISTA PARHAIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pipo: Sidoste
Merinovillapoolo: Sidoste //*saatu
Flanellipaita: Matin kaapista ;)
Housut: AIM’N
Kengät: Palmroth //*saatu


Näihin asukuviin on tallentunut tämänhetkinen lemppariasuni. Se nyt ei tule kenellekään yllätyksenä, että päässäni on syksystä kevääseen aina Sidosteen merinovillapipo, mutta voi kuinka lämpöisen aarteen sainkaan heiltä ylleni syyspäiviä silmällä pitäen.

Merinovillapaita on todellinen unelma näille keleille! Se on lämpöinen ja tuntuu ihoa vasten to-del-la pehmeältä. En käytä lainkaan kutittelevia neule- tai villapaitoja herkän ihoni vuoksi, mutta tässä paidassa ei sitä ongelmaa ole. Tosin merinovillapaidan alla suositellaan käytettäväksi aluspaitaa; merinopuseroa ei nimittäin kovinkaan usein tarvitse pestä, pelkkä tuuletus riittää, mutta mikäli sujautat sen pesukoneeseen, huolehdithan, että peset sen asianmukaisella villanpesuohjelmalla. Sidosteen valikoimasta paitoja (joita voi siis leutoina syyspäivinä käyttää ihan takkina!) löytyy kahdessa eri värissä, harmaana ja mustana, ja haluankin lämpimästi suositella niitä kaikille, jotka etsivät vaatekaappiinsa laadukasta, ajatonta ja käytännöllistä pooloa. Tällä puserolla voi suunnata toimistolle tai syyskävelylle. Todellinen vaatekaapin peruskivi.

Huomaan intoni ulkoilua kohtaan taas nousseen syksyn myötä. Kesäkuumilla en välitä lenkkeilystä, vaan pulahdan aina mieluummin esimerkiksi uimaan. Syksyn tullen jo pelkästään värikäs ja henkeäsalpaavan upea maisema innostaa lähtemään lenkkipoluille ja sauvakävelemään. Täydelliseen sporttailuhetkeeni kuuluukin tällä hetkellä kävely läheiselle rannalle, pulahdus siellä kylmään veteen ja kävely takaisin kotiin. Näin lihakset ovat lämpimät järveen mentäessä ja kotimatkalla vilutus kaikkoaa taatusti. Kun taivaalla kaiken lisäksi mollottaa lempeä syysaurinko ja mukana on termarissa kahvia, liikkuminen tuntuu syksyiseltä seikkailulta.

Vielä jokunen viikko sitten kesän loppuminen tuntui kammottavalta ajatukselta, mutta syksy on näyttänyt meille nyt niin kauniita puolia, että alan muuntautua syksyihmiseksi mielelläni. Kynttilät, viltit, leffaillat, teehetket – missä viivytte?!


Kategoriat: muoti | Avainsanoina | Vastaa

KESÄSTÄ SYKSYYN, LUOTTOTUOKSUJEN SYLEILYSSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus, lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ALYSSA ASHLEY & WHY NOT PR //

Moni kertoo vaihtavansa tuoksua aina vuodenajan mukaan. Kun kalenterinlehti kääntyy syyskuun puolelle, tuoksuvalikoimasta suihkautetaan ylle jotakin sellaista tuoksua, jonka sävymaailma vie mukanaan kuulaisiin syyspäiviin, kietoo lämpöön ja tuntuu yllä samalta kuin se vaatekaapin luottoneule, joka kaivetaan esiin aina iltojen alkaessa hämärtyä. Elämme sitä aikaa vuodesta, kun lehtipeite kuorruttaa maan ja tunnelmointi on päivän teema. Lämpimät kesäillat ja pehmeät auringonlaskut on kirjattu muistojen kirjastoon ja edessä on syksy.

Värikäs, tunnelmallinen, lempeä uusi vuodenaika.

Alkuvuosi oli juuri kääntymässä kevääksi, kun viimeksi kirjoittelin teille uudesta tuoksuihastuksestani. Käärin sekä äidille että valmistuneille paketteihin lahjaksi uusia luottotuoksuja, ja samalla huomasin ihastuvani niihin itsekin niin palavasti, että Alyssa Ashleyn Vanilla-tuoksu jäi omaksikin suosikikseni. Sen pehmeän makea tuoksumaailma oli kuin tehty kesään. Vaniljan ja jasmiinin pettämätön yhteistyö tekivät minuun vaikutuksen, ja kun mukaan oli vielä upotettu ripaus raikasta ja energisoivaa sitruunaa, en enää osannut aamuisin suihkaista ylleni mitään muuta tuoksua. Näppäränkokoinen tuoksu kulkee kätevästi mukana myös käsilaukussa ja pidin huolen siitä, että uusi suosikkini ei unohtunut kotiin edes kesän roadtripeille lähdettäessä. Meistä tulikin erottamattomat. Kesäni oli siis vaniljan tuoksuinen.

Kun nyt katselen ikkunani takana kiivaasti tuulessa tanssahtelevia vaahteranlehtiä, huomaan mielenikin jo kääntyvän syksyyn. Lokakuun alkaessa olikin aika tarttua toiseen Alyssa Ashleyn klassikkotuoksuista. Myskinen tuoksupaletti tuntuu iholla kuin lämpimältä halaukselta, juuri siltä, mitä kaipaankin pulahdettuani ensin kylmenneeseen järviveteen aamu-uinnillani. Sulje silmäsi ja kuvittele eteesi kimpullinen ruusuja, appelsiininkukkia ja jasmiinia. Millainen tuoksujen sinfonia edessäsi onkaan. Tuoksu on energisoiva, rauhallinen ja lempeä, syksyinen ja kuulas. Aivan kuin edessämme oleva vuodenaikakin.

Huomaan vaihtelevani näiden kahden tuoksun välillä myös sen mukaan, millainen oma fiilikseni kulloinkin on. En suinkaan aio laittaa vaniljaistakaan tuoksua talviunille, vaan käyttää myös sitä edelleen ahkerasti. Kun tuoksu leijailee ilmassa, huomaan välittömästi palaavani kesämuistoihin. Se jos mikä on tärkeää kylmän ja pimeän talven keskellä. Alyssa Ashleyn tuoksuja voisikin kutsua ajattomiksi klassikoiksi. Ajattomuudesta kertoo myös se, että ne eivät ole vuodenaikaan tai tiettyyn vuosilukuun sidottuja. Ne ovat hurmanneet jo vuosikymmenten ajan ympäri maailman.

Mikäli sinäkin haluat kietoutua tuoksuun, joka tuo lempeyttä, lämpöä ja upean tuoksumaailman syksyysi, nyt kuulolle! Arvon tätä postausta kommentoineiden kesken kaksi Alyssa Ashley-tuoksulahjaa, jotka sisältävät myskisen klassikkotuoksun upeassa kosmetiikkapussukassa. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 17.10.2021. Käyhän osallistumassa myös Instagramini (@nooranappila) puolella arvontaan, josta kolme (3!) teistä voittaa itselleen Musk by Alyssa Ashley-tuoksun sekä upean kosmetiikkapussukan.

@alyssaashley_official #alyssaashley#alyssaashleyofficial#masterinperfumery

Olkoon syksysi juuri niin taianomaisen hurmaava kuin nämä tuoksutkin.

Kuvat: Roosa Hanhilahti


Kategoriat: kauneus, lifestyle | Avainsanoina | 14 vastausta