KESÄ MARION JA SONICIN KANSSA

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ // HOBBYHALL.FI-VERKKOKAUPPA

Heti alkuun: kuka pelimaailman hahmoista on sinun suosikkisi? Valinta on vaikea, mutta taidanpa itse valita Princess Peachin ja Sonicin!

Ensimmäiset muistikuvani konsolipelaamisesta juontavat juurensa lapsuuteeni, kun yksinkertaisesti rakastin television alla nököttävää harmaata Nintendo-boksia, jonka parissa vietin yhdessä Marion ja Luigin kanssa paljon aikaa. Pelaaminen oli vielä teinivuosinakin se minun juttuni ja ennen kaikkea rentoutumiskeinoni, kun rakentelin tietokoneen ääressä Simseille unelmataloja. Ostin oman Playstationin heti ensimmäiseen omaan kotiin muutettuani, ja edelleenkin silloin tällöin olen tarttunut ohjaimeen ja pelaillut yhdessä Matin kanssa – viimeisin innostumiseni tapahtui Hogwarts-pelin kohdalla, tosin pelaamisen sijaan keskityin vain hämmästelemään sitä kuinka upeasti peli olikaan toteutettu!

Niin pitkään kuin muistan, olen haaveillut näppärästä, matkaan helposti mukaan napattavasta pelikonsolista, jonka pariin voisi uppoutua aina, kun aika sallii. Olen aina fanittanut kovasti Mariota ja kun eteeni tarjoutui mahdollisuus saada Nintendo Switch OLED-konsoli Mario Red Edition-versiona Hobbyhall.fi-verkkokaupan kanssa tekemäni yhteistyön kautta, valehtelematta kiljahtelin ääneen ilosta. A dream come true!

Ennen kun konsoli oli edes saapunut perille, klikkailin itseni jo innokkaana ostoksille. Tietokone- ja konsolipelejä löytyy nykyään valtavasti, mutta tiesin heti, mitkä pelit haluaisin ostaa itselleni, Super Mario Bros U Deluxen sekä Sonic Manian. Nämä kaverit olivat tuttuja jo lapsuudestani ja halusin tietenkin ottaa selvää mitä heille tänä päivänä kuuluu. En toki voinut vastustaa myöskään tuota hurmaavaa laukkua, johon konsolin voi näppärästi sujauttaa. Switchin parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu ehdottomasti se, että konsolia voi pelailla kotona tv:n kautta, ja sitä voi käyttää myös muualla käsikonsolina – huiman hyvä OLED-näyttö takaa loistavan pelielämyksen myös suoraan konsolin ruudulta!

Pelikonsoligirl-87 on ikionnellinen! Minulla on vuosien haaveilemisen jälkeen vihdoin oma Nintendo Switch. Tervetuloa kesäloma, tämä kaveri kulkee matkassani mukana takuuvarmasti myös kesän seikkailuissa!

Onko linjoilla muita Nintendon parissa viihtyviä?


Posted in and tagged , by NOORA.