KUN PENTU TULI KYLÄÄN!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ HOBBYHALL.FI-VERKKOKAUPPA

There’s a new puppy in town!

Tassut rapisevat lattiaa vasten, olohuoneen ikkunan alareuna on koristeltu pienillä märillä kuononjäljillä, matot on laitettu sivuun ja vinkulelu vingahtaa jalkasi alla kerran jos toisenkin. Nämä keväänmerkit tarkoittavat tietenkin sitä, että porukassamme on jälleen pienenpieni pentukoira. 

Kyllä tässä jo koirakaveria ehtikin kaipailla. Vanhemmillani ei ole enää vuosiin ollut koiria ja oman Eppummekin kuolemasta on vierähtänyt jo peräti kuusi vuotta. Pikkusiskoni pentukoira olikin siis kovasti kaivattu lisäys perheeseemme ja iloksemme olemme mekin Matin kanssa päässeet nauttimaan taas koiranhoitohommista. Kävelylenkitkin maistuvat niin paljon paremmilta, kun mukana on pikkuvipeltäjä.

Yhteistyömme Hobbyhall.fi-verkkokaupan kanssa saa jatkoa myös tämän vuoden puolella ja mikä olisikaan hurmaavampi tapa startata yhteinen vuotemme käyntiin kuin yhteistyö, joka keskittyy vain ja ainoastaan tuohon hurmaavaan pentukoiraan. Kokosin verkkokaupan valtavasta koiratarvikevalikoimasta yhteen suloisen pentupaketin uudelle tulokkaalle – kurkataanpa yhdessä mitä paketti piti sisällään!

Kuten kuvista näkyy, olin onnistunut kokoamaan pakettiin todella mieluisia yllätyksiä. Suosikiksi nousi kuitenkin ehdottomasti pureskeltava porkkana, sitä pikkutyyppi jaksoi järsiä pitkään. Taisi tehdä hyvää vaihtuville hampaille! Pupu vietiin saman tien mukaan leikkeihin, päiväunet nukuttiin pehmoisen pedin syleilyssä ja nappulat hävisivät alta aikayksikön herkuttelijan suuhun uudesta ruokakupista. Pyyhkeen alle oli hauska piiloutua (ja maistellakin sitä piti tietysti vähän)

En muistanutkaan kuinka vauhdikasta elämä pentukoiran kanssa voi hetkittäin olla. Pikkuinen ei malttanut hetkeksikään pysähtyä kamerani eteen, kun uudet lelut veivät huomion. Mutta onko ihmekään, tällainen setti uusia leluja saisi kenen tahansa tassuihin vipinää!

Pentupaketti on mielestäni hauska vieminen tuoreeseen koiraperheeseen; lelujen lisäksi toivottuja lahjoja ovat varmasti myös kakkapussit, siivousaineet (sisäsiistiksi opetteleminen voi toisinaan ottaa aikansa..) ja veikkaanpa, että moni koiranomistaja on mielissään myös ”koiranhoitolahjakortista”. Kuten kuvista varmasti bongasittekin, Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy monia erilaisia ”pentulahjoja”; omia suosikkejani olivat esimerkiksi tuo herttainen nalle, joka halailee Welcome-vilttiä ja kätevästä lahjaboksista löytyy niin harja, ruokakuppi, lelu kuin muitakin tuotteita koiraelämän aloittamiseen. 

Tätä koirakaveria tullaan varmasti näkemään omissa julkaisuissani vielä paljon, sen verran nopeasti tämä tyyppi vei sydämeni. 

Löytyykö ruudun toiselta puolen pentukoiria?


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.