KITUSISSA

PA218428 PA218456 PA218442PA218426


LEGGARIT PIETAMO (*saatu)    KENGÄT MINNA PARIKKA    TAKKI MART OF CHINA*   NEULE VERO MODA     HUIVI GINA TRICOT


PA218444PA218436

Taidenäyttelyissä kiertäminen tylsistyttää? Museot eivät ole sinun juttusi? Taiteen tuijottelu ei kuulu tapoihisi? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, suosittelen pikaista visiittiä Hiedanrantaan. Saatat nimittäin muuttaa mielesi. Kun edessäsi aukeaa tehdasrakennelmien rykelmä, joka on koristeltu peruskivistä kattotiiliin asti hiljaiseksi vetävän, huikaisevan upeilla taideteoksilla, saattaa sisuksissasi uinuva taiteenystävä alkaa heräillä. Kun ajat pitkin Hiedanrantaan johtavaa ajotietä, tuntuu ikään kuin astuisit aivan toiseen maailmaan tai vähintäänkin elokuvan kuvauspaikalle. Kansainvälisestikin merkittävien taiteilijoiden teokset vangitsevat ja niiden valtavuutta ei pysty edes käsittämään. Sen jälkeen, kun ne perinteikkäät Tampere-maamerkit on koluttu Näsinneulasta näkötornille, piipahda seuraavaksi täällä. Tämä on sanan kaikessa merkityksessä #mustsee.

Tai jos olet bloggaaja ja kaipaat asukuvillesi hieman spektaakkelimaisempaa taustaa, ota siinäkin tapauksessa suunnaksi Lielahden Hiedanranta. Lupaan, että värikkäiden taideteosten joukosta löytyy täydellinen tausta asulle kuin asulle.

PA218446

Vaikka tuo melko hallitseva tausta viekin näissä asukuvissa huomion, simppelissä, burgundyllä piristetyssä asussa viihdyin äärimmäisen hyvin. Takki on vuosikausia vanha ja varmaankin yksi ensimmäisistä blogin kautta saamistani vaatekappaleista, mutta edelleen se ilahduttaa valtavan huppunsa ansiosta syyspäiviäni. Neule on tämän syksyn hankinta ja yhdistettynä Pietamon leggareihin (onneksi päätin ottaa mustat leggarit, nämähän käyvät asuun kuin asuun!), kokonaisuutena on rennon letkeä syyslook. Ja tätähän syysasua voisi jo burgundyn ja pinkkien pupunkorvien ansiosta kutsua v-ä-r-i-k-k-ä-ä-k-s-i!

Ai eikö?

PA218430


Posted in and tagged by NOORA.