KÄSILAUKKU PAPERINUKELLE

P9146199 P9146193 P9146212

Hauskat ja näyttävät asusteet ovat heikkouteni. Mitä laukkuihin ja kenkiin tulee, rakastan yksityiskohtia, persoonallista ilmettä, värejä ja kekseliäisyyttä. Koruja käytän harvoin asustamiseen, mutta laukku ja kengät kulkevat tietysti aina matkassa, joten jo pelkästään värikkäällä kenkäparilla saa helposti täysmustaankin asuun lisää persoonallista ilmettä. Asustaminen onkin yksi oman tyylini kulmakivistä. Suosin melko klassista tyyliä, mutta nooramaisen asuistani tekevät välillä vähän hullunkurisetkin asusteeni. Muistatteko esimerkiksi lumiukkolaukkuni? Kun ilmat taas vähän viilenevät, lumimieskin pääsee varmasti käyttöön!

Mutta mikä kumma onkaan tämä modernin Muumimamman käsiveska? Onko JumpFromPaper brändinä teille tuttu? Laukkujen ideaa on vaikea selittää, mutta veskojen ajatus on ikään kuin se, että ne olisi paperinukkemaisesti leikattu käyttäjänsä käteen sen jälkeen, kun ne ensin on piirretty paperille. Tiedän, hieman vaikeaselkoista, mutta idea käy hyvin ilmi naputtelemalla vaikkapa Instagramiin merkinnän #jumpfrompaper. Nerokas tuotesarja!

P9146208 P9146200P9146211

Tällaiselle piirtelijälle ja raapustelijalle JumpFromPaper-laukku on ollut vain kaukainen haave. Uusilla laukuilla on kuitenkin sen verran hintaa, että satasia en ole uskaltanut näin ”jännittävään” laukkuun panostaa. Siksipä tämä laukku aiheuttikin melkoisia riemunkiljahduksia Zadaata selatessani. Parikymppiä upouudesta laukusta maksoin mielelläni!

Tämä laukku jakaa taatusti mielipiteitä, ja katseita se tulee keräämään aina varmasti. Muistan nähneeni JumpFromPaperin laukun ensimmäistä kertaa Pariisissa ja jäin tuijottamaan tyylikkään pariisittaren käsipuolessa keikkuvaa laukkua pitkäksi aikaa. 2D-laukku pomppaa nimittäin ympäristöstään melko hyvin esille!

Hih, uskallankohan edes kysyä: HOT OR NOT?

P9146204


Posted in and tagged , by NOORA.