LAUANTAIAAMUN SHOPPAILUTUNNUSTUKSET

P1216487 P1216527 P1216509 P1216494


NEULE H&M     FARKUT ZARA     SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)     TAKKI MART OF CHINA*     LAUKKU ZARA     PIPO PEAK PERFORMANCE      HUIVI H&M


Vihdoin koneen ääressä! Lähdimme jo aikaisin tänään kohti keskustaa hoitamaan asioita ja samalla päätimme napata matkaamme lauantain kunniaksi herkullisen aamiaisen Waynes’istä. Rakastan Wayne’sin tummapaahtoista kahvia yli kaiken ja sen avulla aamu kuin aamu alkaa aina paremmin. Tosin tässä aamussa ei muutenkaan ollut mitään vikaa, aurinko paistoi upean kirkkaana ja kymmenen tunnin yöunet saivat olonkin pirteäksi. Kiireinen viikko imi viimeisetkin energianrippeet, joten viikonloppua tulikin jo hetki odoteltua. Hyvän ja toimeliaan aamun jälkeen onkin nyt erinomainen fiilis startata työpäivä, lauantai kuluu nimittäin tänään koneen ääressä. Hauduttelin juuri itselleni pannullisen vihreää teetä, joka auttaa pitämään mielen virkeänä ja saatoin juuri rikkoa itselleni kulhoon myös kokonaisen levyllisen Fazerin Copenhagen-suklaata. Lauantai, karkkipäivä, eikös?

P1216518 P1216592 P1216496 P1216586

Melkoinen karkkipäivä tämä tosiaan on ollut! Retkemme päättyi tänään Verkahtehtaankadulle, jossa Uhana Designin myymälässä käynnistyivät ystävämyynnit. Oven takana kiemurteli melkoinen jono ovien avautuessa, ja ehdin jo hetken huolestua siitä, että uniikit herkut ja prototyypit eivät minun ostoskassiini päätyisi lainkaan. Huoli osoittautui turhaksi. Tällä typyllä saattoi lähteä hieman mopo käsistä kaikkien niiden ainutlaatuisten aarteiden äärellä ja lopulta kassiin päätyi iso kasa himottuja Uhana-tuotteita. Sallin itselleni kuitenkin tämän pienen alehaukkailun, sillä Parikan glitterpupuja lukuunottamatta, olen malttanut mieleni paremmin kuin hyvin joulunjälkeisissä aleissa. Ja hei, uniikkia Uhanaa, kuka sitä voisi edes vastustaa?!

Tapahtuma kestää klo 16 asti, joten jos liikuskelet vielä keskustan suunnalla, nyt kipin kapin ostoksille. Omia hankintojani tulette näkemään varmasti pian asukuvissani – löysin niin upeita herkkuja, että OUMAIGAAD! <3

Mutta nyt, töiden kimppuun. Viettäkäähän mahtava viikonloppu!

P1216511P1216595 P1216526


Posted in and tagged , by NOORA.