DEJA VU HAUTAUSMAAN KUPEESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2357 IMG_2352curiousnoora1

LAUKKU / BAG GUESS LUXE  SAAPPAAT / BOOTS PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)  FARKUT / JEANS SEPPÄLÄ  NEULE / SWEATER SHEINSIDE*  TAKKI / JACKET MART OF CHINA*

Aloitetaan heti hyvillä uutisilla – onnea Laura, voitit Syksynsävyisestä Urban Decay-arvonnasta itsellesi säkähän kultaisen UD-luomivärin ja ruskean pannan, iiiiiisot maanantaionnittelut!

IMG_2360IMG_2346 IMG_2341

MAANANTAI. Täällä taas. Viikonloppu vierähti vauhdilla ohi ja vietin miltei koko eilisen työpöydän ääressä. Tästä viikosta onkin sitten tulossa kiireinen ja vauhdikas- mukaan mahtuu jopa pari visiittiä Helsinkiinkin. Toisaalta rakastan juuri sitä, että pysyn jatkuvassa liikkeessä, enkä vietä pimeitä syysiltoja sohvannurkassa laiskotellen. Kun tekee sitä mitä rakastaa, jaksaa duuniakin painaa ihan eri tavalla.

Eilinen asu vilahtikin jo nopeasti eilisessä kirppispostauksessani, mutta vietyämme kukkia mummun ja vaarin haudoille Kalevankankaalle, pyysin vielä äitiä ikuistamaan tämän pehmoisen syysasun muistikortille hautausmaan kupeessa. Käytyäni kuvia läpi koneella, huomasin niissä jotakin kovin tuttua. Hyvin samankaltainen asu on nimittäin ikuistettu talteen myös puolivuotta sitten tismalleen samassa paikassa.

Reipasta maanantaiaamua ja uutta viikkoa kaikille, tehdään tästä ihan superi viikko! ♥

enkku2

Good morning guys! It’s time to start the new week now and I’m going to be soooo busy! But, luckily I’m doing what I love, so I don’t mind running from place to place in a hurry. This is the outfit I wore yesterday while visiting the bloggers’ fleamarket. Comfortable and chic, the perfect autumn-outfit!


Posted in muoti and tagged by NOORA.