YKSI AURINKOISEN LOKAKUINEN HÄÄPÄIVÄ TILAUKSEEN, KIITOS!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2274 IMG_2290 IMG_2281

Siinä se taas on; alkukesän paras alelöytö, Gina Tricotin takki. En muista koska vaatekaapissani olisi viimeksi majaillut yhtä monikäyttöinen takki. Tuo sopii erinomaisesti niin kevääseen kuin syksyynkin, puhumattakaan juhannuksesta, mutta ennen kaikkea se on hirvittävän mukava päällä. Materiaali aluksi hieman kummastutti, mutta sekin on osoittautunut varsin erinomaiseksi. Tämä takki pitää sekä vesipisarat että myrskytuulet kaukana. Kun takki vilahti blogissa ensimmäistä kertaa, moni teistä kertoi pinkovansa ostamaan samanlaisen itselleen. Toivottavasti kaikki omansa vielä tuolloin löysivät. Ihan paras takki ikinä.

TAKKI / JACKET GINA TRICOT   FARKUT / JEANS GINA TRICOT  NEULE / SWEATER SHEINSIDE (*blogin kautta saatu)  TENNARIT / SNEAKERS NIKE  HUIVI / SCARF GINA TRICOT

IMG_2265 IMG_2285 IMG_2292

Olen alkanut lämmetä myös pikkuhiljaa tälle syksylle, enkä voi olla nauttimatta näistä kauniista ruskan kuorruttamista aurinkoisista päivistä. Eilen huomasin käveleväni hymyssä suin jopa hammaslääkärin vastaanotolle, kun matkaani siivitti niin upea syksyinen keli. Kotiin päin tullessakin olisi hymyilyttänyt, jos toinen puoli suusta ei olisi ollut niin puutunut..

Jos häitämme juhlitaan jo ensi vuoden aikana, tämä on se vuodenaika jona haluan häämme järjestettävän. Laitetaan siis tilaukseen yksi aurinkoinen ja upea lokakuinen hääpäivä! ;)

IMG_2269

enkku2

October as its best. The weather has been amazing lately and the nature is looking stunning. I have been wearing my favourite autumnjacket day after day and this cute but basic outfit has been a great choice for the chilly days. I looooove love love this time of the year, I wish you all a great day!


Posted in muoti and tagged by NOORA.