IHAN MATTINA JA TEPPONA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_9935

Olen koko aamun rallatellut Mattia ja Teppoa. Tiedättehän sen biisin ”..näin se kesäloma toimiiiii..”? On muuten ärsyttävintä ikinä, kun työkaverit tuota hoilaavat ja itsellä on vielä edessä pitkä työrupeama. Siksi otinkin vahingon takaisin ja lauleskelin työkavereiden iloksi eilen useampaan otteeseen.

Mutta NÄIN  se kesäloma toimii. Aamupalaksikin voi ihan hyvin syödä keksejä.

Vaikka kesälomani ei tule näkymään blogissa ainakaan postaustahdin hidastumisella, sen verran kuitenkin laiskotti, että lyön ruutuun nyt asukuvia tiistailta. Todellisuudessa pötköttelen nimittäin edelleen peiton alla ja mutustelen keksejä. Fazerin tapahtumasta saatu kahvi on ehkäpä maailman parasta ja Piilopaikka-kuosiin pakatut vaniljakeksit ovat suussasulavan herkullisia.

| TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  TOPPI / TOP VERO MODA  FARKUT / JEANS LIU JO* |

Tällä asulla kävin tutustumassa Tampereen uuteen Fazer-kahvilaan ja asu oli sen verran mieleeni, että taidan kiskaista sen päälleni toistekin.

Mutta nyt jatkan lauleskelua.

Onneksi Matillakin alkoi loma. Muuten saattaisin olla sen mielestä hitusen ärsyttävä tyyppi tällä hetkellä. Siis tolla mun Matilla ei sillä Tepon Matilla.

enkku2

Happy summerholiday to me! Because of this excellent day, I started my morning with bisquits and a cup of coffee. Gotta love this Saturday.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.