VAALEANPUNAINEN VIRNISTYS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_9861 (2)

|| takki / jacket MART OF CHINA  huivi / scarf MATKAMUISTO NYCISTÄ  aurinkolasit / sunglasses D&G  t-paita / t-shirt H&M  laukku / bag LIU JO farkut / jeans H&M ||

Vaaleanpunaista huomenta! Jos minulla joskus on oma piha, haluan täyttää sen vaaleanpunaisilla puilla. Niiden kaveriksi sopisivat kyllä todella kauniisti myös omenapuut, jotka nekin kukkivat aivan liian vähän aikaa. Loppukesästä puutarhani olisikin sitten melko mitäänsanomaton. Onneksi aihe ei ole vielä ajankohtainen niin ehdin sitten konsultoida pihasuunnittelussani alanammattilaisia.

Moni blogi on kesän kunniaksi täyttynyt vaaleanpunaisten kukintojen vierellä otetuista kuvista ja nyt minäkin ehdin massan mukaan! Kuinka kaunis voikaan puu olla! Kuvista välittyy kuitenkin valitettavasti niin hirveä jännitys ja tekohymyinen virnistys. Se ei suinkaan johtunut kauniista kuvaustaustasta vaan hammaslääkäristä, jota jännitin niin pirusti. Tuuli tuiversi tukan, ja asukin oli vaan kiireessä valittu. Onneksi oli edes huulipunaa, joka mätsäsi taustaan.

Keskitytään siis kukkasiin eikä niinkään bloggaajan pelokkaaseen naamaan.

IMG_9844 IMG_9863 IMG_9854

Käynnissä on kesäkuun ehdottomasti kiireisin viikko, sillä koko viikoksi on luvassa paljon ohjelmaa. Treffasin eilen herkkuhetken merkeissä bloggaajatyttöjä keskustassa (tästä lisää myöhemmin!<3), ja tänä iltana otetaan tyttöjen kanssa heti uusiksi, eri paikassa tosin. Huomenna on luvassa Helsinki-päivä, ja kunnianhimoinen suunnitelmani on kuvailla teille reissultani videopostausta. MUTTA. Aamukammassa on enää kaksi piikkiä, jonka jälkeen alkaa puolentoista viikon kesäloma. Ei huono.

Nyt nokka kohti duunia ja aurinkoista kesäpäivää! <3

IMG_9843 IMG_9861

enkku2

Good morning! Don’t you just loooove those pink flowers! This must be my favourite location to take pictures at the moment. The outfit isn’t special at all, but those flowers are so pretty. So let’s not focus on my scared face (I was just going to the dentist..). Let’s just enjoy the summer!


Posted in muoti and tagged by NOORA.