VARRELTA VIRRAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

pomar

MAAANANTAI! Toivottavasti kaikkien keväinen viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin. Itse kiskaisin naamaan kaurapuurot ja heitin tavallista pidemmän lenkin Epun kanssa. Aamuvienneissä on kyllä sitä jotakin; on vielä niin hiljaista ja rauhallista, luonto ja ihmiset heräilevät, maailma on jo onneksi aivan vihreä ja Eppu nauttii, kun vastaan tulee lukuisia koirakavereita. Usein teemme lenkkiä myös näiden kuvien maisemissa. Lammenlenkki sorsineen herättää hyvillä mielin uuteen viikkoon.

Lampi sopi myös erinomaisesti tämän asun taustakankaaksi.

IMG_9477 IMG_9537 IMG_9570 IMG_9515

|| KENGÄT / SHOES POMAR (*blogin kautta saatu)  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  HATTU / HAT H&M  PUSERO / SHIRT GINA TRICOT  TAKKI / JACKET MART OF CHINA* ||

Tämä asu sai inspiraationsa uusista POMAR-kengistäni. Vaaleiden kenkien rinnalle sopivat erinomaisesti pehmeät värit ja tälläinen hieman klassisempi look. Hattukin oli sopivasti päässä, kun asukuvailua yhtäkkiä alkoikin häiritä sadekuuro. Lempikevättakistani löytyi samoja sävyjä kuin kengistä ja hatustani ja tunsin oloni oikein kotoisaksi tässä lookissa. Välillä on kyllä hauska testailla erilaisia tyylejä!

Nyt kohti työpäivää ja arkea, takana on harvinaisen tylsähkö viikonloppu, joten odotin maanantaita jo innolla. Saan Mattinikin ainakin muutamaksi päiväksi tänään kotiin. Aurinkoisia ajatuksia kaikkien viikkoon. <3

IMG_9502 IMG_9552 IMG_9529

Ja hei, samalla, kun tepastelette kohti uutta viikkoa ja maanantaita, älkäähän unohtako, että nyt teilläkin on mahdollisuus hankkia laadukkaat ja ajattomat POMAR-jalkineet Curiouser & Curiouserin lukijoina -10%:n hintaan. Käyttämällä koodia POMAR10 verkkokaupassa saat alennuksen POMAR-kengistä. Koodi on voimassa 23.5. asti. Aiemman esittelyni kengistä löydät täältä!

Happy shopping! ;)

IMG_9516

enkku2

Happy Monday lovelies! What do you think of my springlook? I love that jacket and my new POMAR-shoes, so I decided to wear this quite chic and classic outfit last week. I loved it. It is so refreshing to try out different kinds of looks!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.