JUNAILIJAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiouser

||  PUSERO / SHIRT MANGO   FARKUT / JEANS LIU JO  LAUKKU / BAG LV  TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES MICHAEL KORS  AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G  ||

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos junamatkustaminen ei tekisi niin valtaisaa lovea lompakkoon, kävisin Helsingissä varmasti huomattavasti useammin. Junaileminen on nimittäin äärimmäisen rentouttavaa. Yleensä yritän varata lippuni työskentelyhytistä, nappaan mukaan läppärin tai lukemista, rautatieasemalta chai laten ja pientä purtavaa, ja nautin parin tunnin matkasta täysin siemauksin. Harvoin maltan pysyä paikallani kahta tuntia, mutta junassa tuo ei ole mikään ongelma. Maisemat vilisevät silmissä, ja korkeintaan bistrokärryn tuttu kolina herättää omista ajatuksista.

Kaikista hauskinta junamatkustaminen on tosin silloin, kun mukana on hyvää seuraa. Äidin kanssa junamatkat vierähtivät lauantainakin ohi alta aikayksikön. Meillä oli niin mukavaa, että konduktööritkin jäivät kinaamaan kanssamme jääkiekosta. Toinen heistä oli Tampereelta eikä muka kannattanut Tapparaa eikä Ilvestä. Pakkohan sitä nyt leirinsä on manselaisen valita!

Kuinka jännittävää olisikaan hypätä Allegron kyytiin ja suunnata täysin uusiin maisemiin. Onko joku teistä käynyt junalla Pietarissa?

enkku2

I love to travel by train. On Saturday we visited Helsinki with my mum and here’s my travellingoutfit- cozy and comfortable, just as travellingoutfit should be!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.