HUPUN ALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_8515IMG_8525 guess

  TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu) HUIVI / SCARF GINA TRICOT  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  NEULE / SWEATER GUESS*  SAAPPAAT / BOOTS H&M  |

IMG_8517IMG_8509

Tunsin suuren hupputakkini kanssa oloni Punahilkaksi satumetsässä noiden suurten puiden lomassa. Joistakin takeista tulee lemppareita ja tämä takki on yksi niistä, joista en koskaan aio luopua. Se on lämmin ja tyttömäinen, siinä on suuren suuri huppu, jonka alle voi piiloutua kevätsateilta ja se on väreiltään kovin kaunis. Täydellinen harmauden keskelle.

Jotta asu ei kuitenkaan menisi liian harmaaksi, lisäsin takin alle Guessin pastellinkeltaisen neuleeni. Auringonkeltainen neule sai hetkeksi ihkaoikeankin auringon esiin, vaikka asukuvat napsittiinkin tihkusateessa.

Pitäkäähän tänään oikein ihana päivä, itse taidan pian tarttua pensseliin ja maalailla tulevan viikon Pirkkoja valmiiksi. Täydellinen sunnuntai.

enkku2

Spring is looking quite grey at the moment. That’s why it was time to wear my favourite sweater from Guess. The pastel yellow colour is so beautiful and even the Sun came to say hello to my shirt, even though it was raining while taking the outfitpics. I hope you all will have a great Sunday!


Posted in muoti and tagged by NOORA.