YES MINNIE / NO MINNIE?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen käynyt tänään Halensin sivuilla valehtelematta noin sata kertaa. Toisin sanoen sata kertaa enemmän kuin ikinä aiemmin yhteensä. Ai miksikö? No siksi, koska siellä on myytävänä jotain niin syötävän söpöä, herkullisen hölmöä ja lapsellisen ihanaa..

141077773009851795-product-magnify-large

Mä en kestä!! Me tuolla blogini Facebook-ryhmän puolella tyttöjen kanssa tästä jo heiteltiinkin mielipiteitämme ilmoille, ja tällä hetkellä tilanne on se, että Minni-haalari on ostoskorissani, mutta ei vielä kotimatkalla. Mä en kestä.

Miettikää. Sateinen sunnuntaiaamu, höyryävä kahvikuppi, korkkaamaton uutuuskirja vieressä ja edessä kotipäivä, jonka voit viettää Minni-haalarissa. Mä en kestä. Mä tarvitsen nyt teiltä vertaistukea, koska mä vähän luulen, että Matin mielipidettä en edes asiasta halua kuulla..

YES MINNIE / NO MINNIE ?

Ps. Kasvankohan mä ikinä aikuiseksi..

Kuva: Halens.fi (ei mainoslinkki)

IN ENGLISH : I found something so cute. Look at it. A Minnie Mouse-jumpsuit. I want it. I want it. But first I want to know what you think about it?


Posted in muoti and tagged by NOORA.