OOTD : AUTUMN FAVOURITES

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5805 IMG_5833 IMG_5789

Luvassa on pitkästä aikaa reissupäivä! Ihan mahtavaa! Olenkin kaipaillut jo junailemista Helsinkiin ja tänään luvassa onkin piiiitkä blogityttöjen ja tapahtumien täyteinen päivä. Useimmiten se kamera unohtuu aina laukun pohjalle, kun kiiruhdan Helsingissä paikasta toiseen, mutta tänään on Olympus ladattu kuvausvalmiuteen ja lupaan, että Helsinki-materiaalia nähdään myös blogin puolella!

Kävin eilen tsekkaamassa läpi Kodin1:n Yllätyspäivät tämännäköisessä lookissa. En vaan pääse yli siitä kuinka kauniilta luonto tällä hetkellä näyttää varsinkin auringon paistellessa, ja tuo ruska on aivan mielettömän upeannäköinen. Nämä asukuvat ovat varmastikin yhdet syksyn lemppareistani tuon ihanan auringonvalon ansiosta.

IMG_5821 IMG_5793 IMG_5825

 TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  HUIVI / SCARF SEPPÄLÄ  PUSERO / SHIRT  JACQUELINE DE YONG  FARKUT / JEANS LIU JO  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA  KENGÄT / SHOES NELLY SHOES  LOMPAKKO / WALLET GUESS

Vaikka en olekaan trenssitakkien ylin ystävä, takki yhdistettynä hieman sporttisempiin juttuihin teki oloni oikeinkin kotoisaksi ja viihdyin kokonaisuudessa äärimmäisen hyvin. Hyvin samankaltaisessa asussa suuntaan kohta junaan ja pääkaupunkiseudullekin, toivottavasti sadekuurot eivät yllätä ja pääsemme nauttimaan taas ihanan aurinkoisesta syyspäivästä.

Pitäkää superkiva päivä ja käykäähän tsekkailemassa päiväni kulkua Instagramin puolelta! <3

IMG_5810 IMG_5846

IN ENGLISH : I absolutely loooove beautiful autumn evenings like this one. The Sun is shining, it’s still pretty warm and the beautiful leaves have changed their color. I’m just about to leave to Helsinki wearing a similar outfit like in the pictures- I have a feeling that this cute and chic jacket is going to be my autumnfavourite! What do you think of my look?


Posted in muoti and tagged by NOORA.