THE ENDING WEEK

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

FARKUT / JEANS LIU JO  TENNARIT / SNEAKERS CONVERSE  TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  FARKKUPAITA / DENIM SHIRT  SERIOUS SALLY  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M KORVAKORUT / EARRINGS Made by Veera

Jos tämä sunnuntai pitäisi arvioida kouluarvosanoin, antaisin sille ehdottomasti arvosanaksi kympin. Meillä on ollut nimittäin erinomainen päivä. Järjestin aamupäivällä ex tempore-kirppiksen, josta kerron teillekin myöhemmin lisää, iltapäivällä kävimme tekemässä reippaan kävelylenkin, sain uudet villasukat Eva-muorilta, äiti osoittautui erinomaiseksi asukuvaajaksi ja kaiken kukkuraksi tein niin herkullisen omenapiirakan, että siitä ei jäänyt murustakaan jäljelle kirppiskansan lähdettyä. Erinomainen päivä. Ehkä jopa kymppi plussan arvoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja aivan yhtä rennolta näyttää tämän päivän asukin. Tupladenimkombo miellytti omaa silmää niin paljon, että lempifarkkupaitani pääsi pitkästä aikaa käyttöön. Mart of Chinalta saamani takki sen sijaan oli aivan liian lämpöinen valinta näin lämpimään syyspäivään, mutta odotan innolla, että tämä viime talven lempparitakki pääsee taas tositoimiin. Kuosi iskee nimittäin allekirjoittaneeseen edelleen, puhumattakaan tuosta suuren suuresta hupusta. Pienen väriläiskän asuun toivat sen sijaan Veeran tekemät korvikset, jotka ovat niin supersuloiset, että niitä tulette taatusti näkemään ylläni jatkossakin. Inhoan isoja painavia korviksia yli kaiken, mutta nämä maatuskat ovat niin kevyet, että näistä korvatkin tykkäävät! Ehdottomasti paras tämän alkusyksyn asustehankinnoistani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska alkamassa on superkiireinen viikko, aion käyttää loppuillan siihen, että en tee mitään. Yksi pokkari pitäisi ahmaista loppuun, mutta siinäpä se. Sounds like a great plan. Siispä kiskaisenkin välittömästi uudet villasukat jälkeen ja käperryn Epun kainaloon päikkäreille. Tuolla se vilttivuoren alla jo odotteleekin minua. <3

IN ENGLISH : My Sunday-oufit was as comfortable as it looked like. I love doubledenim and that jacket from Mart of China, but I just can’t wait for the chilly days when I can start wearing it. Even though there isn’t so many colors in my outfit today, those earrings are the cutest splashes of color ever. Aren’t they adorable?! I hope you are all having a great day!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA891490_338516832997397_68299638_n


Posted in muoti and tagged by NOORA.