TAKILLINEN SATEISTA SYKSYÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5670 IMG_5688

Viime viikolla kokosin yhteen syksyisen inspiraatiokollaasin, jonka tehtyäni jäin pohtimaan sitä josko vaatekaapissani olisi vielä vaalean trenssin tai syystakin kokoinen aukko. Syyskuvastot ja bloggaajien inspiroivat syysasut eivät lainkaan helpottaneet takkikuumettani, ja Mart Of Chinan tarjotessa minulle mahdollisuutta valita jokin tuote heidän valikoimastaan, päädyin tsekkaamaan millainen takkitarjonta heiltä löytyykään.

Ja sieltähän se löytyi, minun takkini! Vaikka olen tehnyt Mart Of Chinan kanssa yhteistyötä jo pitkään, suhtaudun aina hieman varauksella siihen, miltä tuotteet todellisuudessa näyttävät. Kuvan perusteella on äärimmäisen vaikea arvioida sitä, millainen vaate on oikeasti ja kun tämäkin takki kustantaa vain n. 35 euroa, jäin jännityksellä odottamaan vastaisiko takki odotuksiani ja laatuvaatimuksiani.

IMG_5674 IMG_5672 IMG_5677

Eilinen syyssää ja alkava kurkkukipu saivat minut vihdoin kietoutumaan tähän beigenväriseen lämpimään uutukaiseen ja totesin heti takin päälle laitettuani, että tämä se on. Minun luottotakkini syksyä varten. Takki on laadukasta materiaalia, se on väriltään kauniimpi kuin mitä kuvat antoivat ymmärtää ja napit tuovat hieman ilmettä leikkauksiltaan melko klassiseen takkiin. Olen huikean tyytyväinen.

TAKKI / JACKET  MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  FARKUT / JEANS VERO MODA  LAUKKU / BAG LOUIS VUITTON  KELLO / WATCH LIU JO*  KENGÄT / SHOES CONVERSE

Vaatekaappini hymyilee sateesta huolimatta. Syystakin kokoinen aukko on nyt täytetty.

IN ENGLISH : Last week I noticed that I really need a new jacket for my autumn wardrobe. When Mart Of China gave me a gift from their collection, it was obvious, that I would choose a brand new jacket for myself. This beautiful beige trenchjacket is gorgeous and now when the weather is turning rainy and chilly, it is also the perfect choice for my autumn outfits. Looking for a jacket for the fall? Could this be the one? This jacket costs only 35 euros at the moment and if you ask me, I would say it’s money well spent. I wish you all a happy day!

IMG_5693 IMG_569410601814_504907706320589_189450733_n


Posted in muoti and tagged by NOORA.