SADETTA & SINISTÄ DENIMIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4745 IMG_4693

Arvatkaa mitä tein eilen? Annoin kesämekolleni mahdollisuuden. VIRHE.

Jonkin aikaa ajatus tuntui ihan hyvältä, mutta melko nopeasti se todellisuus sitten iski vasten kasvoja (tai oikeastaan tässä tapauksessa vasten paljaita sääriä..), kun aamulla pilkahdellut aurinko ei tullutkaan jäädäkseen, vaan tilalle saapuivat vihmovat vesisateet ja kylmä tuuli. Mä luovutan. Ei tästä tule mitään.

Asukuviin tämä sateen raikastama kesälook oli kuitenkin tallennettava- ties vaikka nämä olisivat tämän kesän ensimmäisen ja viimeiset kesämekkokuvat. Ja tässäkin mekossa on muuten pitkät hihat, että ihan mistään hellemekosta ei voida puhua.

Oli Noora-Negatiivisuudella jotain asiaakin. En malttanut odottaa nimittäin enää hetkeäkään, että pääsen esittelemään teille uuden ja ihanan farkkutakkini.

IMG_4711 IMG_4729

Farkkutakki on lahja Mart of Chinalta, ja olen niin onnellinen, että he lähettivät sen minulle. En asettanut takille kovia odotuksia, sillä kymmenen euron hintalappu ei oikein vakuuttanut minua siitä, että takki olisi kovin laadukas.

Kokoakin oli hieman vaikea arvioida, sillä mittataulukon mukaan, takista parhaiten minulle istuisi koko L. Luotin kuitenkin taulukkoon ja hyvä niin, L-koko oli juuri oikea valinta! Paketti saapui minulle ennätysnopeasti ja odotukset ylittyivät heti ensinäkemältä heittämällä.

anigif

MEKKO / DRESS VILA  LAUKKU / BAG MICHAEL KORS  TENNARIT / SNEAKERS CONVERSE  KELLO / WATCH GUESS  TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*saatu blogin kautta)  HUIVI / SCARF NEW YORKISTA

Takissa on hurmaavia yksityiskohtia ja varsinkin nuo vetoketjut toimivat ikään kuin koruina tai asusteina. Takki on kauniisti leikattu ja värikin on juuri minun mieleeni. Pituudeltaan se on täydellinen kesätakki ja materiaaliltaan kovin laadukkaan oloinen.

Kesätakkiongelma ratkesi siis ikään kuin vahingossa ja takki on ollut käytössä paljon. Alennusmyynneistä pitäisi vielä tosin metsästää takin alle käytettäväksi täydellisen kukikas maximekko. Olen saanut päähänpinttymän farkkutakki+maximekko-kombosta, mutta missään ei ole tullut vielä vastaan maximekkoa, joka täyttäisi kriteerini. Onneksi vielä on aleja jäljellä..

IMG_4750IMG_4701IMG_4746

Mutta nyt kohti aurinkoista torstaita. Pitäkäähän kiva päivä vaikkapa bravuuriherkkujanne tehden, 500 euron matkalahjakortti odottelee täällä (klik!) ottajaansa! ;)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

// Yesterday I tried to wear my favourite dress for the first time this summer, but it was so chilly, that I was freezing the whole day! I can’t believe this weather, it feels like it’s autumn again. Even though the weather was rainy, my new beautiful denim jacket from Mart of China only for a little over ten euros made me so happy. I have been looking for that perfect denim jacket for the summer and here it is. I love this jacket’s zipper-details and especially the color. If the weather stays cold as it is now, you guys are going to see this jacket a lot in outfitpictures!


Posted in muoti and tagged by NOORA.