VIIKONLOPUN KOHOKOHTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4494 IMG_4447 IMG_4500

En tiedä voidaanko silloin puhua onnistuneesta viikonlopusta, kun viikonlopun suurin saavutus on se, että pukee päällensä ja kävelee lähikauppaan ostamaan lakritsiraesuklaata?

Niin tai näin, juuri tällä hetkellä olen superonnellinen siitä, että kesäflunssani on nyt vihdoin jättämässä minut rauhaan ja saan tiistaina aloittaa viikon kesälomani ilman nenäliinoja ja antibioottikuureja. Ja jäljellä on vielä kokonainen sunnuntaikin nautittavaksi. Me so happyyy.

// It’s gone!! My summerflu has finally left me alone and I’m feeling so happy. Still, I have spent my weekend in bed, but yesterday I decided to cheer up and go and buy some chocolate. I was wearing my new cool jacket from Mart of China and I liked this outfit a lot. But now, it’s time for a sunny Sunday!

IMG_4486 IMG_4449 IMG_4478

Vedin päälleni eilen ensimmäistä kertaa myös Mart Of Chinalta saamani keinonahkatakin. Hauskassa beigen värisessä takissa on tyylikkäästi leikattu kaulus ja pidän takin yksityiskohdista, vaikka materiaali ei tietysti aitoa nahkaa voitakaan. Tämä takki pitää kuitenkin hieman tuulta ja sadettakin, joten näyttää siltä, että se on kuin tehty Suomen vaihtelevaan kesäsäähän. Tuo pienen pieni pussukka on sen sijaan ex tempore-hankinta Mangosta. Se kätkee sisuksiinsa kännykän, kortit ja avaimet, joten monesti nappaankin kauppareissulle mukaani vain tuon pienen tilaihmeen. Joka sopii muuten äärimmäisen kivasti kaveriksi uudelle takilleni.

TAKKI / JACKET  MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  LEGGINSSIT / LEGGINGS CITYMARKET  KENGÄT / SHOES CONVERSE  PUSERO / SHIRT MART OF CHINA * LAUKKU / BAG MANGO  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE&GABBANA

Seuraavan kerran, kun postaan teille asukuvia, toivon niiden sisältävän huomattavasti enemmän hellevaatteita kuin nämä kuvat! ;) Ihanaa sunnuntaita! <3

Psst. Facebookin puolella pieni ja hymyileväinen sunnuntaiskaba käynnissä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.