BIKINIT KUNNOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Blogikampanjoihin osallistuminen ei ole ikinä jännittänyt minua. Ennen tätä. Tämä Changen ja Re:fashionin yhteistyökampanja on saanut valtavan perhosarmeijan lennähtämään mahani uumeniin, kämmeneni hikoamaan ja ajatukseni pörräämään villisti.

Minäkö bikineissä? Kaikkien teidän edessänne. Kuinkakohan rohkeuteni riittäisi.

IMG_4278

Päätin voittaa itseni. Tampereen keskustassa sijaitsevaan Change-myymälään astuessani kohtasin välittömästi avuliaan myyjän, joka piti minusta huolta. Hän auttoi, neuvoi ja mittasi ja minä, 26-vuotias nainen tunsin oloni hölmöksi sovituskopissa miettiessäni sitä, miksi en jo aiemmin ole kääntynyt näissä asioissa ammattilaisen puoleen. Kerroin mitkä Changen kattavasta bikinivalikoimasta ovat eniten mieleeni ja myyjä kiikutti sovituskoppiin tismalleen oikeankokoisen ala- ja yläosan sovitettavakseni. Jätin kertomatta myyjälle, että aiemmin bikiniostokset on tehty sieltä ja täältä, sovittamatta alelaareista- käyttämättähän nuo heräteostokset ovat sopimattomuutensa vuoksi jääneet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4303IMG_4237OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Changessa tarkastettiin oikea ympärysmitta, kuppikoko ja kappas, ylleni pukemat bikinit istuivat niin täydellisesti, että sovituskopissa ei tarvinnutkaan arastella, vaan hämmästellä sitä kuinka upeilta bikinit näyttivätkään korostaessaan vartaloni parhaita puolia. Valitsin kesäksi kahdet erilaiset bikinit, musta bikinisetti on koristeltu pienin hopeisin yksityiskohdin ja sinivalkoinen, raikas ja reipas bikinisetti on täydellinen onnellisten rantapäivien viettämiseen. Erityismaininta on annettava Changen bikineiden täydelliselle istuvuudelle; nämä biksut päällä voit heittäytyä niin rantalentismatsiin kuin vaan laiturillakin lekotteluun, ja voit olla varma siitä, että bikinit pysyvät menossa mukana. Anna ammattilaisen auttaa, äläkä luota sokeasti numeroihin. Sovittaminen on bikinishoppailussa ensisijaisen tärkeää.

Erilaiset kuvioinnit viehättivät minua kovin Changen valikoimassa. Mustissa bikineissä tykästyin ennen kaikkea niiden monikäyttöisyyteen ja hauskaan materiaaliin. Yläosan narun voi kietoa joko niskan taakse tai selkään. Pallobiksut ovat sen sijaan printiltään niin tyttömäiset, että viimeistään tuo herttainen rusettiyksityiskohta hurmasi minut täysin. Valinnanvaraa oli paljon, ja moni suosikkini jäi vielä odottamaan teitäkin Changen rekeille.

IMG_4360IMG_4255IMG_4270

Kun myönnämme sen, että oma vartalomme ei tule koskaan olemaan kaikkien muiden mielestä täydellinen, olemme jo päässeet pitkälle. Pääasia onkin se, että sinä itse viihdyt kropassasi ja voit hyvin. Siinä missä joku toinen saattaa pitää kurvejasi kadehdittavina, joku toinen ei välttämättä arvosta niitä nimeksikään. Oman vartalonsa kanssa sinuiksi tuleminen voi ottaa aikansa. Arvostelijoita ja kriitikkoja löytyy maailmasta aina, mutta olet todennäköisesti ainoa, joka tutkailee vartaloasi suurennuslasilla, joten unohda se, ja keskitä energiasi kesästä nauttimiseen. Kun bikinit ovat kunnossa, olet valmis biitsille.

Changen bikinikampanja sai minut voittamaan itseni ja unohtamaan sen pelon, että joutuisin arvostelijoiden kritiikin kohteeksi. Mitä sitten vaikka joutuisinkin? Minun on hyvä olla näin ja se on pääasia.

IMG_4356IMG_4253IMG_4267

Veera, Jonna, Salla, Kaisa ja nyt vuorostani minä. Viisi eri kokoista, eri näköistä, eri tyylistä ja eri ikäistä nuorta naista löysivät lisäpotkua biitsikesäänsä Changen valikoimasta. Jokaiselle jotakin, myös sinulle.

Yhdessä Changen kanssa arvommekin nyt lukijoideni kesken 50 euron arvoisen lahjakortin Change-myymälään. Jätä kommenttiosioon kommentti, jossa kerrot mitkä bikinit  Changen kattavasta bikinivalikoimasta (klik!) sopisivat parhaiten sinun kesääsi. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy maanantaina 16.6.

Liittymällä muuten Changen kanta-asiakkaaksi, eli Club Changeen, saat ostoksistasi välittömästi -10% alennusta. Liittyä voit vaikka heti täällä ja edunkin saat saman tien käyttöösi. VIP-jäsenet saavat normaalihintaisista ostoksistaan alennusta peräti -20% ja tuolle tasolle pääsee ostamalla vuoden aikana tuotteita 150 euron arvosta.

IMG_4336IMG_4382

Ja tässä minä nyt olen. Bikineissä kaikkien tarkastelevien silmäparien alla. Mutta ei minua enää jännitä. Olen voittanut itseni ja olen ylpeä siitä, että uskallan julkaista nämä kuvat.

Haluatteko kuulla salaisuuden? Liityin heti myymälässä Changen kanta-asiakkaaksi ja päätin ostaa kuvauksia ja kesää varten myymälästä huivin, jonka uumeniin voisin kääriytyä tarpeen vaatiessa. Sitä tarvetta ei koskaan tullut. Itse asiassa unohdin koko huivin olemassaolon. Paremmat bikinit, parempi bikinikunto. Ehkäpä se bikinikunto kumpuaakin kaikesta muusta kuin fyysisistä ominaisuuksista..

IMG_4306IMG_4224

Löydät Changen myös Facebookista!

// It’s time for the bikinisummer! Me and a few other girls here on the Re:fashion took part in Change-campaign and here you can see, which bikinisets were my favourites! Change makes perfect bikinis for every bikinibody and guess what, I felt amazing in these gorgeous bikinis even though it took a little bit courage to post these pictures. Thank you Change for turning my body into a bikinibody.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.