OF KORS!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4010 IMG_3987

 ”Näytät jotenkin onnelliselta tossa asussa, sellaselta rempseeltä”, totesi Matti eilen. Jännä kommentti. Minulla oli ylläni maailman tavallisin asukombo, melko väritönkin sellainen, mutta juuri tälläisinä asupäivinä saan useimmiten Matilta kehuja. Ehkäpä minun pitäisi jonakin päivänä antaa Matin stailata minut. Voisimme kuvata vaikkapa jatko-osan tälle videolle.

Ruutuun pärähtävät nyt siis asukuvat melko väsähtäneestä bloggaajasta, joka poti koko eilisen niin kovaa päänsärkyä, että joutui pitkästä aikaa kaivamaan esiin silmälasinsakin. Välillä tämä koneella istuminen saa silmät kyllä niin sikkuralle, että silmälaseja tarvitsisi käyttää ahkeramminkin. Eli sen sijaan, että keskityttäisiin tuohon väsähtäneeseen lärviin, tutkaillaan mieluummin tuota uutta laukkuani tositoimissa. Muovia tai ei, mielestäni se näyttää tässäkin asussa superkivalta ja tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä laukun mukana tullut nahkainen clutch tuo oman kivan lisänsä tähän hankintaan. Kaksi laukkua yhden hinnalla, erinomainen ostos jos minulta kysytään.

// A basic Tuesday, a basic outfit. Yesterday, I was wearing the most comfortable outfit in the world. Once again, I received an amazing parcel from Mart of China and fell in love with every single gift in it. My most favourite piece in the parcel was this gorgeous black long-sleeved t-shirt, which looks chic, but is also so so so comfy. My new favourite indeed! Also the scarf is a gift from Mart of China, and in my opinion, it is the perfect match for the shirt. What do you think guys?

IMG_3995 IMG_3988

Nyt jälkikäteen ajateltuna, tuossa asussa viihtyi kyllä erinomaisesti. Valtavan ihanaa materiaalia oleva pusero on Mart of Chinalta ja tiedän jo nyt, että tuosta tulee uusi vakkaripaita niille päiville, kun vaatekaapista ei löydy mitään päällepantavaa. Se on ihana ja sen uumenissa ei mistään purista tai kiristä. Paita laskeutuu kauniisti ja käy pituutensa puolesta melkeinpä jopa mekoksi. Mart of China on lahjonut minua viime aikoina muillakin aarteilla, ja toinen suosikeistani onkin tuo liukuvärjätty mustaharmaa huivi. Molempien tuotteiden monikäyttöisyys takaa sen, että nämä vaatteet eivät jää jatkossakaan käyttämättä.

FARKKULEGGINSSIT / LEGGINGS  CITYMARKET   PUSERO / SHIRT MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  HUIVI / SCARF MART OF CHINA*   LAUKKU / BAG  MICHAEL KORS   KENGÄT / SHOES CONVERSE   KELLO / WATCH  GUESS

IMG_4014

Nyt, kun laukkuperheeni on täydentynyt tuolla uutukaisella, ajattelin hieman harventaa laukkuvarastoani ja uutta kotia etsii tällä hetkellä muun muassa tämä punainen Michael Korsin pikkulaukku, jota on käytetty peräti kaksi kertaa.. Tuokin herkkupala päätyy varmastikin siis blogikirppikselle jossain vaiheessa, mutta kiinnostuneet saavat nakata mailia tähän suuntaan vaikka välittömästi! ;)

Mutta hei, iskeekö muovinen veska vaiko eikö?


Posted in muoti and tagged by NOORA.