KASSIALMAN KESÄVESKA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

michaelkorsIMG_4083cb

Kaikkihan alkoi oikeastaan siitä, kun odottelin parisen viikkoa sitten Tampereen keskustassa bussia ja aikaa kuluttaakseni päätin piipahtaa Cottonissa. Harvoin saan mitään ”laukkuhimotuksia” tai ”toionihanpakkosaada”-laukkuviboja, mutta uutuuksien joukossa nökötti harvinaisen herkullinen Michael Kors (no ei se mies, vaan laukku). Mustavalkoraidallinen kesälaukku oli keskikokoinen tote, juuri sopivan kokoinen kannattelemaan sisuksissaan omaisuuttani. Mutta sitten, sen hintalappu, se ei ollut sopivan kokoinen ollenkaan, 250 euroa. Laukku jäi kauppaan.

// A few weeks ago I saw an amazing Michael Kors-bag while I was shopping. That bag looked amazing and chic, but unfortunately, it was too expensive for me. I decided to think it over and surf a bit on the Internet to see what kind of Kors-bags there is at the moment.

IMG_4086 IMG_4064IMG_4097-800x595

Laukku jäi kaivertamaan sisuksiani niin, että surffailin internetin ihmeellisessä maailmassa päivän jos toisenkin, ja törmäsinkin laukkuun, joka saattoi olla vielä hitusen herkullisempi kuin Cottonissa näkemäni. Mutta tämä himotus, se oli muovia.

Tälläistä herkkupalaa en ollut nähnyt aiemmin kenenkään olalla. Jätin asian hautumaan ja jatkoin blogien lueskelua, ja kuin sattuman kaupalla Anna kertoi juuri samalla hetkellä postauksessaan hänen lukijoilleen suunnatusta Nelly.comin alekoodista. Koodi talteen ja ostoksille.

// And then, I found something even better. Michael Kors LG Tote. It’s GORGEOUS. The bag is made of plastic, but it has a smaller leatherbag inside of it. How convenient! I bought the bag from Nelly.com and I’m absolutely in love with it. It’s the most gorgeous bag which I have ever owned.

IMG_4066

LAUKKU / BAG  MICHAEL KORS LG TOTE
AURINKOLASIT / SUNGLASSES  RUT&CIRCLE

Tämä taatusti mielipiteitä jakava läpinäkyvä muovilaukku sopii tyyliini ja tarpeisiini jopa paremmin kuin se Cottonissa näkemäni. Materiaalistaan huolimatta laukku on todella tukevaa tekoa ja laukku pysyy hyvin muodossaan. Mikä käytännöllisintä, muovinen LG Tote kätkee sisäänsä pienemmän irrallisen nahkalaukun, jonne saa piilottaa kaiken sen, mitä ei halua koko kansalle esitellä. Pikkulaukun saa napattua mukaansa myös clutchiksi, kun suuntaa lounaalle tai iltamenoihin- kaksi kärpästä ja sitä rataa…

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sain kaksi laukkua yhden sijaan, sain persoonallisemman laukun kuin mitä alunperin olin ajatellut, sain isomman laukun pienemmän sijaan ja  laukkuni hinta tippui sellaisiin numeroihin, että lompakkonikaan ei ruvennut lakkoilemaan. Ja ai niin, sain aurinkolasitkin. Ne vain jotenkin löysivät tiensä ostoskoriini. No olisihan se nyt ollut kurjaa jos laukku olisi niin pitkän matkan joutunut postipaketissa yksinään matkaamaan..

Me loves it. Entäpä te?

Psst. Alkaa olla päivänselvä juttu, että minä ja muovilaukkuni kuulumme yhteen. Bongasin juuri Korsin sivuilta Nora-nimisen muovitoten. Match made in heaven.


Posted in muoti and tagged by NOORA.