PARIISIN KEVÄT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_3397 IMG_3386IMG_3409

Pariisin kevät ei taatusti olisi tälläinen. Vapunpäivänä lähdimme vuokraamaan elokuvaa ja kotoa lähtiessämme aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Matkan varrella alkoi kuitenkin sataa vettä ja hetki sen jälkeen, ilma täyttyi rätin kokoisista loskahiutaleista. Kun pääsin kotiin olin niin jäässä, että laitoin välittömästi saunan päälle ja mökötin. Kuinka vuoden ensimmäinen kesäkuukausi voi alkaa loskasateessa?

Mieltä lämmitti kuitenkin uusi svetari, joka saa minut ajatuksissani palaamaan Pariisiin joka kerta, kun vedän sen ylleni. Materiaali on hauskasti kuvioitu ja samainen paita vilahtikin jo itseasiassa Ruohonjuurella-postauksessani. Rautarouva on kirjailtu puseroon helmin ja paljetein, ja musta paita sopii asuun kuin asuun. Minä tykkään. Tykkään myös ajatuksena Pariisin keväästä, vaikka tänä keväänä se jääkin näkemättä. Ehkä vielä joskus. Siellä ei taatusti hiuksetkaan menisi tuollaiseksi takkupesäksi kevätkävelyllä loskasateessa.

IMG_3364 IMG_3370 IMG_3399

BLEISERI / BLAZER H&M (SECOND HAND)  PAITA / SWEATER  MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  FARKUT / JEANS VERO MODA  KASSI / BAG UHANA DESIGN &MUOTIKIRPPIS* KENGÄT / SHOES CONVERSE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES LINDEX

// I received a parcel from Mart of China which included this gorgeous sweater. Paris is my all-time-favourite-city in the world, and when I’m wearing this shirt, my imagination takes me back to Paris. Maybe someday I’ll be wearing this shirt in Paris during springtime, I’m pretty sure that in the city of love, my cozy walk in the park wouldn’t end up in this kind of rainy look. I absolutely love Mart of China’s clothes, they are my favourites in my closet at the moment. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.