KEVÄÄN KELTAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_3262 IMG_3290 IMG_3254

Onkohan se vain sattumaa, että kevätpukeutuminen on huomattavasti värikkäämpää kuin talvella? Talvella sitä tulee ikään kuin automaattisesti valinneeksi vaatekaapista ylleen jotakin synkkää ja harmaata, kun taas kevätauringon alkaessa jo lämmittää paisteellaan, asutkin muuttuvat raikkaammiksi ja värikkäämmiksi.

Eilen päivän väri oli keltainen. Minulla ja keltaisella on todellinen viharakkaussuhde. Välillä huomaan hävittäväni kirppiskasaan kaiken keltaisen mitä omistan, toisinaan taas pengon sitä samaista kirppiskasaa tuskanhiki otsalla, ”en kai vaan mennyt hävittämään sitä keltaista jakkua?” Eilen suuntasimme pitkästä aikaa Matin kotiseuduille, minä pukeutuneena kevään keltaiseen.

IMG_3259 IMG_3288 IMG_3284

KORKKARIT / HIGH HEELS  MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)

Pariinkin otteeseen Instagramin (@CURIOUSNOORA) puolella vilahtaneet keltaiset korkkarit saivat minut niin valtavan hämmennyksen valtaan, että en tiedä vieläkään pidänkö niistä lainkaan. Kengät ovat lahja Mart of Chinalta, ja eilen ne pääsivät vihdoin koeajolle. Maailman epämukavimman näköiset keltaiset korot osoittautuivatkin mukaviksi kävellä ja jos ei muuta, ne muodostivat ainakin lyömättömän kombon keltaisen jakkuni kera. Varpaat majailevat kärjessä kuin sillit suolassa, mutta yhtä ainoaa rakkoa eivät nämä korkkarit jalkoihini kalvaneet. Muoviselta näyttävät korkkarit olivatkin jopa yllättävän laadukasta tekoa, korko sopivankorkuinen tälle hoipertelevalle korkkaripingviinille ja värikin melko vallaton. Tämä asu jos mikä on sitä omalta mukavuusalueelta poistumista, yllä keltaista ja vielä kaiken kukkuraksi korotkin..

Pian keltainen huhtikuu vaihtuukin sitten jo keltaiseksi toukokuuksi. Aurinkoista viikon alkua sinulle.

// Well hello yellow! Yellow has never been one of my favourite colors, but now, when the spring is finally here, I find myself time after time wearing pieces of yellow. Yesterday I combined my old yellow blazer with my new bright yellow heels from Mart of China. This colorful gift from MoC is definitely going to be seen a lot on my blog during the summer. These heels are amazing.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged by NOORA.