HELMAT HULMUTEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2779 IMG_2796 IMG_2769

”Haluatteko, että otan teistä yhteiskuvan?” kysäisi eräs harvinaisen ystävällinen rouva Koskikadulla, kun näki Matin kyykkivän jalkakäytävällä kamera kädessä asuani kuvaillen. Vaikka asukuvia ottavia bloggaajia alkaa maailmassa olla jo kuin sieniä sateella, asukuvailu herättää välillä kummaksuvia katseita ohikulkijoilta. Mikä on tosin täysin ymmärrettävää. Itsekin saattaisin hieman kurtistella kulmiani jos pääsisin todistamaan kuvailuhetkeä, jossa samaa tyyppiä kuvaillaan vartin verran, vain kuvakulmia ja etäisyyksiä muuttaen. Onhan se nyt vähän outoa.

Bloggaamisen alkuaikoina vieroksuin kovasti ajatusta siitä, että asukuvat otettaisiin julkisella paikalla. Ei herranjestas sentään, mitä muut ihmiset oikein siitä ajattelisivat.. Neljän vuoden aikana on kuitenkin mieli muuttunut ja kuvat otetaan siellä, missä taustaksi saadaan hyvä miljöö, vaikka sitten Hämeenkadun varrella.

”Ei kiitos, eiköhän se nyt tällä kertaa riitä, että saadaan tuo tyttö ikuistettua muistikortille”, tokaisi Matti ystävälliselle rouvalle.

IMG_2791 IMG_2768

Tuuli pöllytti kampauksen uusiksi ja hameen helmat menivät autossa ryppyyn, mutta niin tai näin, hamekausi on nyt virallisesti startattu. Hulmuavia helmoja tullaan tänä kesänä näkemään ylläni paljon enemmän, rakastin tätä asua ja mietin jälleen kerran miksi ihmeessä en käytä hameita useammin! Ne kuuluvat kesään ja ovat housuihin verrattuina niin paljon mukavampia käyttää. Lupaan parantaa tapani.

TEKONAHKATAKKI / FAKE LEATHER JACKET MUNGOLIFE FOR NELLY.COM  HAME / SKIRT GINA TRICOT  NEULE / SWEATER MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  KENGÄT / SHOES CONVERSE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G

Olen ollut eilisestä lähtien aivan pähkinöinä kommenteistanne, joita jätitte eiliseen Pirkko-postaukseeni. Olen lukenut niitä Matille ääneen, hymyillyt kuin Naantalin aurinko ja jopa päivitellyt mummuni kanssa ääneen sitä kuinka paljon kavereita Pirkolla onkaan. Kiitos, kiitos, kiitos! Muistakaahan, että tuo Pirkkoarvonta (klik!) on käynnissä vielä huomiseen asti, jolloin julkistan kaikkien Pirkkoarvontojen voittajat.

Ihanaa lauantai-iltaa, tykkään teistä niin että halkeen. <3

// Finally it’s time for the long skirts again! While visiting the city today, I wore my favourite black dress with the new sweater I received from Mart of China. The outfit was very black, but the beautiful pink stripe in the sweater, brought some color to the outfit and I loved this look. The Sun was shining and I was feeling so happy- an excellent Saturday if you ask me!


Posted in muoti and tagged by NOORA.