AURINKOINEN SEEPRA LOUNASTAUOLLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2581 IMG_2586 IMG_2588

Tämä aurinkoinen seepra kirmaili lounastauolle tänään leveän hymyn kera- olinhan juuri eilen kuorinut esiin postipaketista jotakin, josta olin jo pitkään haaveillut!!

Kun odottelimme Gatwickin lentokentällä Iinan kanssa oman lentomme lähtöä, bongasin Zaran näyteikkunassa jotakin joka jäi verkkokalvoilleni kummittelemaan. Olin tuolloin jo niin reissusta väsähtänyt, että en jaksanut raahautua myymälään asti tuota raitaista paitapuseroa sovittelemaan ja sekös minua on jäänyt harmittamaan. Pitkäaikainen yhteistyökumppanini Mart of China kyseli minulta Lontoon reissuni jälkeen josko haluaisin valita pari uutta tuotetta itselleni ja aiempien kokemuksieni pohjalta ryhdyin innokkaasti selailemaan verkkokaupan valikoimaa. Ja sieltähän seepra löysi raitansa!

IMG_2576 IMG_2579

Seeprapaita on malliltaan melko reilu ja M-kokoinen puseroni sopiikin kivasti rennommaksi yläosaksi napakoiden farkkujeni vierelle. Mustavalkoinen paitapusero on hurmaava lisä toimistopukeutumiseni joukkoon ja paita ylitti jälleen sekä materiaalillaan että laadullaan odotukseni.

PAITA/ SHIRT MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)   AURINKOLASIT/ SUNGLASSES DOLCE & GABBANA  FARKUT/ JEANS LIU JO*  KENGÄT/ SHOES SPIRIT STORE*  LAUKKU/ BAG GUESS  KORVAKORUT/ EARRINGS GUESS  KELLO/ WATCH GUESS

Laukkasiko seeprapusero myös teidän sydämiinne?

// Thank you Mart of China for this beautiful long sleeve zebra blouse! I absolutely love it! Cool prints like this one are perfect for making your ”officelook” chic and stylish; who wouldn’t love a zebra?!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.