MÄÄ RAKASTAN TUOTA NORSUA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2105

Hahaa, tuumasta toimeen! Mitäpä sitä tuollaista aarretta kotona säilyttelemään. Päätin viedä kärsäkkääni heti tänään päiväkävelylle. Uusi ystäväni keräsi kehuja niin Forexin virkailijalta kuin vastaan tulleelta päiväkotiryhmältäkin. Uskomatonta, kuinka jopa juro suomalainen uskaltautuu kehumaan ventovieraan laukkua. Ehkäpä laukulla täytyy olla siis silmät ja kärsä ennen kuin uskallamme toisiamme kehua.

________________________________

TAKKI/ JACKET BIKBOK  HUIVI/ SCARF LINDEX  PUSERO/ SHIRT GINA TRICOT  HOUSUT/ PANTS VERO MODA  KUMPPARIT/ WELLIES GUESS  HANSKAT/ GLOVES ACCESSORIZE  REPPU/ BACKPACK MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)

________________________________

Kävimme Matin kanssa lounaalla tänään keskustassa ja koska selässä keikkui norsureppu, halusin ehdottomasti kuvata asuni vanhan rakkaan lukioni tuntumassa. Toivottavasti en häirinnyt kenenkään ylioppilaskokeisiin keskittymistä tai Wanhojen tanssien treenejä noljuessani norsuni kanssa lukion kupeessa sopivaa kuvaustaustaa etsien.

IMG_2093

Lontoo-kuume alkaa kohota kohti kattoa! Lähtö on jo huomenna ja kaikki ne vatsassa aiemmin pyörineet perhoset ovat muuttuneet vain hirvittäväksi innostukseksi ja odottamiseksi. Joko mennään?! Fiilistelin reissua jo tänään tuolla paitavalinnallani, mutta lupaan Iina, että en kanna käsimatkatavaroitani huomenna koneeseen tuon norsun sisuksissa.

IMG_2102

Nyt kipaisen nopeasti postiin hakemaan Matin ystävänpäivälahjan, hankin tuolle hovikuvaajalleni jotakin spesiaalia saamallani lahjakortilla. Ystävänpäivä jos mikä on hyvä päivä muistaa tuota rakastani, joka kiltisti käytti tänäänkin jälleen kerran osan ruokatunnistaan naisensa ja norsurepun kuvaamiseen. :´)

// Here you can see my elephant bag from Mart of China in action! It is the cutest thing ever. While walking by my old high school we took some photos of this cozy outfit which I like very much. I chose to wear that shirt because tomorrow (finally!!) it’s time to take off to London! So excited!


Posted in muoti and tagged by NOORA.