KÄRSÄKÄS FRENDI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Mietin eilen töistä kotiin kävellessäni, miksi ihmeessä jokainen vastaantulija hymyilee minulle leveästi. Tuollaisesta tilanteesta tulee aivan vainoharhaiseksi! Onko naamassani kenties jotakin ylimääräistä kuten rippeet päivän lounaasta, olenko unohtanut pukea jonkin oleellisen vaatekappaleen ylleni vaiko mikä nyt on? Kun pääsin kotiin ja katsoin itseäni peilistä ymmärsin yskän. Hain eilen ruokatunnilla postista jotakin, jonka olin kotimatkaa varten vain sullonut takaisin pakettiinsa katsomatta upposiko blogilahjani pussin sisuksiin kokonaan. No jotakin melko hupaisaa oli jäänyt pussin suusta ulos pilkistelemään, Instagramista voit käydä kurkkaamassa, millainen näky olin kotiin kulkiessani…

Syypää tähän hämminkiin kököttää tässä. Joko nyt ymmärrät miksi tyyppi sai hymyn muidenkin kuin minun huulilleni?

3

| NORSUREPPU/ ELEPHANT BACKPACK  MART OF CHINA |

Pitkäaikainen ja hyväksi havaittu yhteistyöni Mart of Chinan kanssa sai jatkoa, kun postimies kiikutti mantereiden takaa luokseni tälläisen tyypin. Ja kyllä, sain ihan itse valita sen. Jokin tuossa norsussa sai sydämeni sulamaan ja unohdin kaikki periaatteeni mitä pukeutumiseeni tulee. Tämä tyyppi on aivan huikea. Se ei ole vain laukku, vaan samalla oma uusi travelling buddyni, jolle tekisi mieli jopa keksiä nimi!

1 4 2

Mietin juuri eilen kuinka erilaisista asioista se oma tyyli ja se oma juttu, voikaan koostua. Toki kuolaan muiden tavoin niiden luksuslaukkujenkin perään, mutta tämä reppu on jotakin niin herttaista ja omaperäistä, että aion tehdä kaikkeni, jotta saisin sen yhdistettyä arkisiin asuihini. Ja jos reppuni tuottaa iloa kaiken lisäksi myös kanssaihmisille, on suorastaan velvollisuuteni käyttää sitä. 

..silti minua peloittaa kysäistä, että mitäs mieltä olette uudesta kamustani?

Mattihan nimittäin tokaisi eilen, että ”kiva uus kerhoreppu sulla”. Miehet.

// Mart of China sent me a cool gift! This elephant backpack is so adorable and unique. I was so happy when I was opening the parcel, this gift made me smile right away! But hey, this thing needs a name! Any suggestions?


Posted in muoti by NOORA.