TAKAISIN TYÖPÖYDÄN ÄÄREEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

2

Se oli siinä; elämäni unohtumattomin joululoma. Juurihan me teimme päätöksen lähteä jouluksi ulkomaille, nyt on reissulta kotiuduttu, vuosikin jo vaihdettu ja parin viikon irtiotto arjesta taputeltu. On aika palata työpöydän ääreen, on aika alkaa odottaa kevättä, on aika palata arkeen.

Haluan uskoa siihen, että uudesta vuodesta tulee iloisempi kuin edeltäjästään. Aion olla onnellinen ja energinen, tsekata liikuntatottumukseni kuntoon ja hymyillä enemmän. Aion antaa itsestäni kaiken irtoavan blogilleni ja tehdä asioita, jotka saavat minut iloiseksi.

.. sitä ennen fiilistelen vielä hetken New Yorkin matkaamme maailman cooleimmissa leggareissa. Kuorin nämä pöksyt esiin postipaketista kotiin palattuamme. Mart of China varmaankin aavisteli, että Amerikka-ikävä saattaa iskeä vielä useaan otteeseen. Nyt on tähtiä ja raitaa niin, että ikävä pysyy kaukana!

Koittiko muillekin lomalaisille jo arki?

// It’s time to get back to work after my Christmas holiday! Thanks to Mart of China, now I have the perfect pair of pants to wear when I miss New York. I’m ready for the new year, have a great day guys!

(legginssit blogin kautta saatu/ Mart of China)


Posted in muoti and tagged by NOORA.