HUVITTAAKO?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

11

Kuinka oikein päädyimmekään Jack The Roosterin herkkuja notkuvan ruokalistan ääreen? Kun Huvi.info, vasta jokin aika sitten avattu mobiilisovelluksen, nettisivut ja verkkolehden sisältämä palvelu, ehdotti minulle yhteistyötä, paljasjalkaisena tamperelaisena en yksinkertaisesti voinut siitä kieltäytyä. Huvi.info kokoaa nimittäin yhteen Tampereen ravintolat, tapahtumat, lounaspaikat sekä tarjoukset. Klikkaamalla sovelluksen päälle kännykästäsi, pystyt näppärästi tsekkaamaan, missä tänään kannattaisi lounastaa, onko lemppariraflassasi kenties jokin herkullinen tarjous meneillään ja Paikat-välilehteä kurkkaamalla näet saman tien, mitkä ravintoloista ovat sinua lähellä! Mukana on jo nyt suuri määrä ravintoloita, mutta luku kasvaa jatkossakin sovelluksen kehitysprosessin aikana. Vastaavaa palvelua ei Suomesta löydy, joten kyseessä on melkoinen herkkupala, johon kannattaa ehdottomasti tutustua.

12 14 15

Sovelluksen kartta johdatti meidät lauantai-iltapäivänä Satakunnankadulla sijaitsevaan Jack The Roosteriin. Häpeäkseni myönnän, että en ole ikinä Roosterissa käväissyt terassivisiittiä lukuunottamatta, joten sanoisin jo olleen aikakin käydä tämän ravintolan antimiin tutustumassa. Tein jo etukäteen kotiläksyni ja tsekkasin ennen ravintolaan menoamme Huvi.infon mobiilisovelluksen kautta, millaisesta paikasta on kyse. Ruuan luvattiin olevan omaleimaista ja herkullista, joten odotukset olivat korkealla, kun istahdin tunnelmallisen ravintolan pöytään.

18 19

Aloitimme alkuruualla. Päätimme Matin kanssa jakaa Load-nimellä kulkevan annoksen, joka sisälsi niin mozzarellatikkuja, sipulirenkaita kuin chicken fingerssejäkin. En ole eläessäni syönyt niin herkullisia jättiravunpyrstöjä kuin lauantaina ja ennen kuin huomasimmekaan, olivat herkut kadonneet nälkäisten ruokailijoiden suuhun alta aikayksikön.

21 22

Sitten pääruokien kimppuun! Olin jo kotona lueskellut Huvi.infoon kuuluvasta Jatkot-osiosta, että Roosterin ruokalista on laitettu uuteen uskoon syksyn aikana yhdessä asiakkaiden kanssa, ja näin ollen uutta listaa oli ehdottomasti testailtava.

Palvelun Jatkot-osiosta löydät nimittäin kiinnostavia Tampere-aiheisia juttuja ja poimintoja niin ravintoloiden kuin tapahtumienkin osalta. Löytyipä verkkolehdestä erään tutun tytön blogipostauskin tästä uutuussovelluksesta!

24 25

Nyt tuli nälkä! Matin annos, We’re not Gonna Steak It , oli miehen mielipiteen mukaan paras pihviannos ikinä ja oma annokseni, Another Chick in the Wall, vei kielen mukanaan. Broilerinrintafileen seurana lautasella oli täyteläistä tomaattibasilikakastiketta sekä grillattua vuohenjuustoa uuniperunan kera. Kuva kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa, mutta on niin sääli, että en pysty teille virtuaalisia maistiaisia tuosta ateriasta tarjoamaan. Nam.

Mahat tännä herkkuja suunnittelimme jo Matin kanssa skippaavamme jälkiruuan, kunnes Roosterin ihastuttava tarjoilija sai meidät ylipuhuttua testaamaan vielä ravintolan omatekemää juustokakkua. No ehkä tämän kerran.. Iltapäiväkahvin kera jaoimme siis vielä annoksen kinuskikastikkeen kanssa tarjoiltua juustokakkua, josta en meinannut ehtiä edes kuvaa ottaa ennen kuin tuo herkkupala oli jo kadonnut lautaselta. Parasta juustokakkua ikinä. Trust me.

28 30

Nyt siis puhelin käteen ja lataukseen tämä ilmainen ja helppokäyttöinen sovellus, joka tulisi löytyä jokaisen tamperelaisen puhelimesta! Sovelluksen ansiosta olen jo itsekin löytänyt uusia paikkoja, joiden lounaslistoja pitää päästä testaamaan ja muutama tylsä bussimatkakin on jo taittunut mukavasti Jatkot-osion Tampere-juttuja lueskellessa.

Arvatkaa kenen alkoi nyt tehdä mieli aivan suunnattomasti tuota juustokakkua..


Postaus toteutettu yhteistyössä Huvi.infon kanssa.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.