HURMAAVAA HARMAATA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

3 – Kopio 6 – Kopio

Jokaisen vaatekaapista löytyy varmasti vaatekappale tai parikin, johon kietoudutaan juuri silloin, kun pikkupakkaset alkavat kiusata ulkoilua tai kun sohvanpohja kutsuu houkuttelevasti teemukin kera käpertymään suojaansa. Kuvasimme viime viikonloppuna asukuvia erästä blogiyhteistyötä varten (lopputuloksen näette heti huomenna!) ja kuvatessa kylmyys olisi kyllä aamuvarhaisella hiipinyt luihin ja ytimiin ilman harmaata, pehmoisella vuorella varustettua uutta huppariani. Olen viimeksi käyttänyt hupparia varmaankin yläasteella, en nimittäin muista koska olisin näin palavasti rakastanut takkiin, jossa kirjaimellisesti asuin viime viikon. 

Sain tämän talven ihanimman takin yhteistyön kautta Mart of Chinalta samassa paketissa, jossa postimies kiikutti minulle myös sen herttaisen pöllölaukun. Tämä takki ansaitsi kuitenkin oman postauksensa, niin ihana se on. Harmaa väri on omiaan minulle ja tuo karvavuori tekee takista niin mukavan käyttää, että sitä ei halua riisua lainkaan pois. Suunnittelin jo matkustavani tässä hupparissa pitkät lentomatkat joulureissullamme. Turbulenssikaan ei saa säikähtämään, kun vetää pehmoisen hupun päähänsä ja näkee kauniita unia.

6 8 7

HUPPARI/ HOODIE MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)

Jaksan edelleen hämmästellä sitä kuinka laadukkaita ja ihania vaatteita Mart of Chinalta löytyykään. Yhteistyömme alkumetreillä olin hieman skeptinen yhteistyön aloittamisen suhteen, mutta saamieni tuotteiden joukosta olen löytänyt nyt sellaisia vaatteita, jotka ovat minulla päivittäisessä käytössä. Välillä kannattaa siis ehdottomasti lähteä merta edemmäs kalaan (tai jopa toiselle mantereelle verkkoshoppailemaan), varsinkin kun tämänkin hupparin hintalapussa lukee Mart of Chinan puolella 8,38 euroa. Not bad, if you ask me.

Pirteää pakkaspäivää, arvatkaapa mikä pusero minulla tänään on ylläni. ♥


 Postaus toteutettu yhteistyössä Mart of Chinan kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

 // Mart of China send me again something amazing. I absolutely love their clothes! This grey hoodie from Mart of China must be one of my favourites now. It’s so soft, the color is so gorgeous and I have to tell you something, it’s so comfortable that I wore it every single day last week. This hoodie is perfect for the Finnish winter and chilly autumn mornings like this one.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.