EI PÖLLÖMPI SUNNUNTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1408 IMG_1385 IMG_1458

Kuten Pirkko jo perjantaina teille kertoikin, Isabel Marant pour H&M-shoppailusaaliini osui kerrasta niin nappiin, että molemmat verkkokaupasta haalimani yhteistyömalliston kappaleet muuttivat vaatekaappiini. Tätä pöllömäistä asua pääsikin jo ilahduttamaan tuo hurmaavan punainen pusero, jonka hankkimista mietin pitkään. Punainen ei ole minun värini, mutta jollain kummalla tavalla, tuon paidan värimaailma miellyttää minua niin, että se oli hankittava! Puhumattakaan siitä, että Isabelin luomus on nyt yksi harvoista värikkäistä vaatekaappini asukeista, joka sopii täydellisesti pinkkiin latvoihini..

IMG_1397 IMG_1409

Asusta löytyy myös uusi lemmikkini. Pöllö. Tuon pöllömäisen laukun käärin esiin viikolla saamastani Mart of Chinan paketista ja pöllöröinen oli niin herttaisen näköinen, että se pääsi saman tien käyttöön. Asusteet saavat olla leikkisiä, aina ei laukkujenkaan tarvitse olla niitä klassisempia valintoja, kuten pöllökin sen osoittaa. Ilman pöllöä olisi tämäkin asu aivan liian tylsä minun makuuni, ja mikä parasta, tuo lemmikki kätkee sisuksiinsa hurjan määrän tavaraa. Söpö tilaihme, mitä muuta nainen voisikaan haluta. Laukku on tällä hetkellä Mart of Chinalta myyty loppuun, mutta ihania edullisia laukkuja löydät myös tämän linkin takaa (klik!). Oli muuten hämmentävää törmätä täysin samanlaiseen pöllölaukkuun tällä viikolla Ideaparkin Accessorizella!

TAKKI/ JACKET H&M   FARKUT/ JEANS LIU JO (*blogin kautta saatu)   SAAPPAAT BOOTS H&M  LAUKKU/ BAG MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  KAULAKORU/ NECKLACE ESTRADEUR PUSERO/ SWEATER ISABEL MARANT POUR H&M

// Mart Of China send me the most beautiful owlbag from their selection and it’s so cute that I decide to wear it yesterday with my new red sweater! The owl is definitely my new pet and even though this bag is sold out at the moment, I recommend you to check out Mart Of China’s amazing bagcollection- there’s so many cuties! Have an excellent Sunday evening, it’s time for some relaxing and a cup of coffee!

IMG_1443

Sunnuntai on jälleen ollut tekemistä täynnä ja nyt hyvillä mielin istahdin vihdoin kahvikuppi kädessäni sohvan pohjalle keräämään energiaa ensi viikkoon. Varsin hauska viikko luvassa, paljon makeita blogijuttuja tiedossa, olo on onnellinen ja bloggailu maistuu vain paremmalta päivä toisensa jälkeen. Kiitos teille, olimme molemmat Matin kanssa niin otettuja, kun jätitte hänelle paljon onnitteluja eiliseen postaukseeni. ♥

Psst. Ja hei, meidän ravulla on nyt nimi! Tiramisuheidin Raipe-ehdotus veti pisimmän korren, sillä kyllähän ilveskissanaiselta nyt Raipe niminen rapu täytyy löytyä! Heidi laitatko minulle osoitetietosi mahdollisimman pian sähköpostiini, jotta saan pienen ylläripaketin postiin.


Postauksessa esitelty laukku blogin kautta saatu. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.