PÄHKINÄNKUORESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hei murmelit, onpa ollut ihana päivä! Toivottavasti teilläkin. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, en tänään suunnannutkaan Helsinkiin, vaan päivä oli täynnä mukavaa tekemistä, hyvää ruokaa ja seuraa ja nyt voi monen monta asiaakin raksia pois to do-listalta. Edelliset kaksi tuntia näyttivät kuitenkin kutakuinkin tältä..

c01

..mikä kertonee myös siitä, että tänään on vietetty myös todellista laatuaikaa, sohvan pohjalla notkuen, FitWokin Classic-boksin (hei, ulkonäkö voi todellakin pettää!) ja leffan kera.

Olen ottanut tavaksi ostaa viikonlopuksi kotiin tuoreita kukkia. Tämä varsin pieni mutta sitäkin ilahduttavampi ele tuo sitten iloa myös tulevaksi arkiviikoksi ja kotikin tuntuu jotenkin viimeistellymmältä, kun olohuoneen pöydällä kukkii. Vinkiksi muuten, tänäänkin hain itselleni Lidlistä kimpun kukkia. Tuo kolmen euron krysanteemikimppu kukkii parikin viikkoa, joten on enemmän kuin hintansa väärti. Mutta varokaa, Lidlissä myydään ilmeisesti nykyään myös leffoja. Olin itse ilkimys, ja ostin itselleni hemmottelulahjaksi parin tunnin animaatiotuokion, kun bongasin kassojen vierestä ikisuosikkini Mr. Grun pesueineen. Huikea pläjäys tämäkin, minun täytyy pian muuttaa mielipiteeni siitä etteivätkö jatko-osatkin joskus voisi yllättää!

c0c02

Oli minulla asiaakin. Viikon aikana on blogissani ollut käynnissä yhtä jos toistakin juttua, joista on hyvä teitäkin muistutella. Laitetaanpa siis viikko pähkinänkuoreen.

Ihana, raikas, luonnollinen Hillstrands.com-verkkokauppa (klik!) tarjoaa lukijoilleni -10%:n alennuksen koodilla CURIOUS kaikista tuotteistaan marraskuun ajan. Verkkokaupasta löydät myös oman suosikkini Jurliquen ja voitkin käydä kurkkaamassa omat lempparituotteeni täältä.

Matti tuli juuri lenkiltä mukanaan R-kioskilta ilmaiseksi hakemansa Fazerin suklaalevy. Tuo rakas poikaystäväni nimittäin liittyi blogissani olleen linkin kautta Ostohyvitykseen, teki ostoksia ja lunasti itselleen täten Ärräkoodin, jolla hän sai suklaalevyn itselleen. Lisää infoa ja mutakakun ohjeen löydät täältä (klik!).

Ja mikäli syksytuulen tuivertamat hiukset kaipaavat ehostusta, tarjoaa oma ihana luottokampaajani Kirsi ja Parturi-Kampaamo Blink lukijoilleni nyt palveluistaan -10%:n alennuksen. Suosittelen, tätä etua ei kannata missata! Kurkkaa Kirsin tekemän rusettinutturan ohje täältä (klik!).

Paljon asiaa, paljon uutta ja ihanaa, ja nyt minä alan tehdä lähempää tuttavuutta tuon suklaalevyn kanssa. Nam ja hei!

// My Saturday evening is looking good! A good movie, good company and good food. What else could I ask for?!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.