MENEHÄN JO TALVIUNILLE, LEOPARDI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1101 IMG_1125 IMG_1108

Tuntuu aivan huijaukselta kuvata päivän asuja ulkona ilman toppatakkia, pipoa ja hanskoja- sen verran alkaa talven tulo jo tuntua, kun lenkkipolun varrella takin heittää läheiselle penkille ja yrittää kaikkensa ettei näyttäisi kuvissa ihan niin kylmettyneeltä kuin oikeasti on.

Oikeasti tähän lookiin kuului siis mukaan myös untuvatakki, jonka uumenista tämä mukava ja rento asukokonaisuus kuitenkin paljastui purevasta alkutalven säästä huolimatta.

IMG_1104

Tuo sininen neule kuuluu syksyn parhaimpien alelöytöjen joukkoon. Neule lähti mukaani Lindexin aleista kolmella eurolla ja se on ollut käytössä tuon jälkeen jo moneen kertaan. Neule on uskomattoman kauniin värinen ja materiaaliltaan mukavan pehmoinen. Neule, jonka voi yhdistää asuun kuin asuun, niin töihin kuin vapaa-aikaankin. Välillä ne todelliset alelöydöt saavat kyllä hymyn huulille.

Muistatteko vielä nuo kissamaiset poponi Mart of Chinalta? Olen varjellut niitä kenkäkaapissani niin, että ne eivät ole päässeet ulkoilemaan vasta kuin kahdesti. Sain omat kenkäni jo toukokuussa ja tuolloin ne jäivät odottelemaan syksyisempiä kelejä, nyt kun syksy on kohta jo mennyttä, en ole siltikään raaskinnut niitä syyssateissa pilata. Kengät istuvat nimittäin uskomattoman hyvin jalkaani ja kuten neuleenikin, ne käyvät osaksi erilaisia asuja. Samaiset kengät löydät muuten edelleen Mart of Chinan valikoimista, täältä.

KENGÄT/ SHOES  MART OF CHINA (*SAATU)

Asussa on mukana muuten jotakin, joka tekee tästä tavanomaiselta näyttävästä asusta todella merkittävän. Tuo huivi. Matti osti sen vaarilleni joululahjaksi parisen vuotta sitten ja nyt se lämmittää muistojen lailla minua. Eikö sovikin kauniisti myös minun tyyliini ja asun värimaailmaan?

Nyt kipaisen äidin kainaloon sohvalle odottelemaan Miss Universum-kilpailun starttia. Kipaisin vanhempieni luokse yökylään, kun Matti suuntasi isänpäiväilemään Pohjanmaalle. Kulho popcornia, checked! Kuppi teetä, checked! Hei ei tästä voi tulla muuta kuin mukava ilta.

IMG_1111 IMG_1133

// Aren’t they gorgeous! And most of all grrrlicious! I received these amazing shoes from Mart of China already in May, but now they are perfect for the autumn looks here in Finland. Loving them.


Posted in muoti and tagged by NOORA.