170 KILOMETRIÄ KOTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1205 IMG_1208 IMG_1210

Kuten eilen jo kerroinkin, sunnuntai oli täynnä touhua ja tohinaa ja kävin erään blogiyhteistyön tiimoilta myös visiitillä Koskikeskuksessa. Tuo kirkkaan vihreä paperikassi antaakin jo hieman vinkkiä siitä, millainen skaba blogissani starttaa vielä tällä viikolla. Olehan siis valppaana, mikäli sateinen syksy on saanut jo varpaasi palelemaan..

Sunnuntain shoppailuasu oli kaikessa mukavuudessaan niin minunnäköiseni, että tässä samassa asussa istun juuri junassa matkalla takaisin Helsingistä Tampereelle. Syksyllä on ihana pukeutua pehmeästi ja mukavasti, vaatteet eivät saa puristaa tai kiristää. Lompsinkin varmaan koko syksyn neuleisiin ja lämpimiin parkatakkeihin pukeutuneena kumpparit jalassani kohti talvea. Joka syksy innostun myös punaisesta väristä. Tuo Ginan huivi monen vuoden takaa on säilyttänyt paikkansa parhaana syyshuivina jo pitkään.

IMG_1209 IMG_1211 IMG_1206

 takki/ jacket MART OF CHINA (*saatu)  housut/ pants  PIECES kumpparit/ wellies GUESS  laukku/ bag GUESS LUXE  huivi/ scarf  GINA TRICOT kello/ watch GUESS pusero/ blouse  NELLY TREND

Pitkä mutta mukava päivä takana, maantieteellisesti Helsinki saisi kuitenkin sijaita edes hitusen lähempänä Tamperetta, jotta matkustamiseen ei kuluisi niin paljon aikaa. Toisaalta junamatkustamisessa on tunnelmaa ja mikäpä tässä höpötellessä suloisen blogikollegani kanssa kotimatkan ajan.

// Hi guys, as you can see my hometown is looking so dark and rainy at the moment. November has begun and I’m starting to wait snow to come as soon as possible. This grey weather isn’t my cup of tea at all. At the moment I’m coming back home from Helsinki by train after a long day wearing the same outfit which I wore yesterday. Cozy and comfortable, just as autumnoutfits should feel like.

IMG_1223


Posted in muoti and tagged by NOORA.