TIIKERI RUOKATORILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1035 IMG_1019 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikista niistä kuluneen viikon suruista ja kyynelistä huolimatta, en ole unohtanut ihastella lokakuista luontoa. Ruskan aika on parhaimmillaan ja Tampere näytti tänäänkin niin upealta keltaisessa värityksessään. Hämeenpuisto taitaa aina näin syksyisin olla kauneimmillaan ja vielä tänä lauantaina myös Eurooppalainen Ruokatori antoi oman herkullisen lisänsä Tampereen katukuvaan- vaikkakaan tarjolla ei ollut yhtäkään macarone-leivosta, joita varta vasten lähdin kaupungista metsästämään..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_1001 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Ruska on tuonut mukanaan myös viileämmät kelit ja juuri sopivasti kuoriutuikin Mart of Chinan lähettämästä paketista esiin ihanan lämpöinen syystakki ja lämpöinen tiikerineulepusero, jossa olen kirjaimellisesti asunut jo muutaman päivän ajan. Mart of Chinan vaatteet ovat ylittäneet odotukseni moneen kertaan ja jokainen yhteistyön kautta samaani vaate on ollut kovassa käytössä. Tämän paketin sisältö meni kuitenkin heti suosikkieni kärkipäähän, sillä tällä takilla tulen pärjäämään pitkälle syksyyn ja tiikeripaita nyt on vaan niin cool.

TAKKI/ JACKET MART OF CHINA (CLICK!)  PUSERO/ SHIRT MART OF CHINA (CLICK!)

housut/ pants  VERO MODA  kengät/ shoes CONVERSE  laukku/ bag  NYPD huivi/ scarf  GUESS 

IMG_1022 IMG_1004 IMG_1042

Ruokatori oli tämän syksyn osalta tosiaan melkoinen pettymys, mutta päivälenkki keskustassa piristi kovasti ja pitkästä aikaa kuvailimme hieman myös asukuvia blogiin julkaistavaksi. En tiedä huomasiko kukaan, mutta jouduin luopumaan pidennyksistäni niiden mentyä todella huonoiksi ja nyt ainakin jonkin aikaa ajattelin pärjäillä omilla hiuksillani. Pituutta alkaa löytyä jo mukavasti ja voih kuinka helppohoitoiset nämä ovatkaan.

Ensi viikosta on tulossa melko rankka, joten tämä sunnuntai sujuukin varmaankin melko leppoisissa tunnelmissa. Ehkäpä nappaan taas pian kutimen käteeni, sillä innostuksenne neulepanta-arvontaa kohtaan on jälleen ollut huikea. Mahtava juttu!

Blogin puolella kannattaa piipahtaa muuten vielä illallakin, sillä olen aivan ihastunut erääseen ihonhoitosarjaan ja sain yhteistyön tiimoilta teillekin aivan huikean paketin arvottavaksi… ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Yesterday we visited European foodmarket held here in Tampere. The marketplace looked delicious and this happening is definitely one of my favourites during the autumn. And look at that beautiful nature! Isn’t it gorgeous? I also got the chance to wear my warm new coat from Mart of China. The tigersweater is also perfect for the chilly autumn days and it’s my new favourite, it’s so grrrlicious!


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.