NOORA ♥ NISSEN – KUKA VEI VOITON?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Teitä on kuultu! Pääsitte arvostelemaan FB-tykkäyksin bloggaajien valitsemista kehyksistä omia suosikkejanne Nissenin ja Re:fashionin yhteistyökampanjan tiimoilta, ja tuo huikean jännittävä äänestys ja lahjakorttiarvonta on nyt saatu päätökseen.

Itse sain valita Nissenin 3 lasit 1 hinnalla- tarjouksen pohjalta itselleni kahdet lasit. Päädyin kaksiin hyvin erilaisiin kehyksiin ja melkoisen äänivyöryn saivatkin nämä lasit:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tummanruskeat ns. kilpikonnakuvioidut kehykset nousivat teidän suosikkikehyksiksenne. Lasit ovatkin olleet minulla käytössä nyt paljon. Ne soveltuvat täydellisesti arkena käytettäväksi ja kehysten malli tuntuu istuvan omille kasvoilleni vallan mainiosti. Vaikka aluksi hieman arastelinkin näin ”isojen” kehysten käyttöönottoa, ovat nämä lasit olleet mahtava valinta ja en voisi olla enempää tyytyväinen. Jos haluat käydä kurkkaamassa kuvan myös toisista, hieman koristeellisimmista laseistani, löydät kampanjapostauksen täältä (klik!).

Mutta nyt siihen jännittävimpään osioon.. Äänestyksen yhteyteen järjestettiin lukijoille kilpailu, jonka voittajat voittivat itselleen silmälasilahjakortin. Onnekkaat voittajattaret voit käydä kurkkaamassa täältä (klik!). Suuren suuret onnittelut voittajille!

Mikäli silmälasionnetar ei tällä kertaa istunut juuri sinun olkapäälläsi ja silmälaseille tarvetta nyt olisi, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Nissenin silmälasitarjoukseen. Olimme Matin kanssa niin tyytyväisiä sekä Nissenin palveluun että kehysvalikoimiin, joten voimmekin lämpimästi suositella teille tätä tarjousta. Lähimmän Nissen-myymäläsi löydät täältä (klik!).

nissen

Erinomaista syksyistä perjantaipäivää kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.