KULTAISTA SYKSYÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0449 IMG_0447IMG_0427

Näitä kuvia katsellessa syksyn tulo ei olekaan edes kesänlapsen mielestä niin kovin kamala asia- kauniita värejä, utuisia auringonlaskuja, kuulasta ilmaa, pehmeitä neuleita. Syksy taitaa olla yksi kauneimmista vuodenajoista.

NEULEBOLERO / CARDIGAN MART OF CHINA  LAUKKU / BAG MART OF CHINA

housut/ pants VERO MODA kaulakoru/ necklace GINA TRICOT toppi/ top LINDEX kengät/ shoes H&M

Blogimuuton myötä tietyt hyväksihavaitut, tutut ja turvalliset yhteistyökumppanini tulevat jatkossakin näkymään myös täällä uuden blogikodin puolella. Mart of China, varmasti monille blogeista tutuksi tullut nettikauppa, antoi minulle syksyn kunniaksi mahdollisuuden valita valikoimistaan kaksi haluamaani tuotetta, ja oli päivänselvää, että syksyn alkaessa pehmoiset neuleet ja neuletakit tulisivat jälleen tarpeeseen. Valikoimista löytyikin yksi kauneimmista neuleboleroista, jonka olen ikinä nähnyt. Vaikka valkoinen unelmaneule näyttikin tuotekuvan perusteella vielä pehmoisemmalta kuin se onkaan, osui tämä valinta niin nappiin. Kaunis neulos, väri ja upeasti toteutetut yksityiskohdat miellyttävät tämän neulojan silmää kovasti.

IMG_0442 IMG_0436

Toiseksi tuotteeksi valitsin laukun, joka on tyyliltään melko kaukana laukuista, joita yleensä käytän. Tämä herttainen karttalaukku on kuitenkin väreiltään niin syksyinen, että halusin sen osaksi syyspukeutumistani. Uuden neuleen kanssa se käy yhteen kauniisti ja värimaailmasta löytyy monia sävyjä, joita vaatekaapissanikin jo valmiiksi on. Täydellinen laukku vaikkapa käsimatkatavaralaukuksi.

IMG_0448 IMG_0438

// The golden days of fall are here. Amazing Mart of China wanted to send me some beautiful gifts of my choice, and the cardigan and the bag were perfect choices! Soft cardigan is perfect for windy autumn days and the gorgeous mapbag is so cute. I love the colors of it. Now I’m ready for the autumn.

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.