YKSI MAAILMAN KAUNEIMMISTA PUSEROISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Otsikko ei ole ollenkaan liioittelua, mikäli minulta kysytään. En muista, koska olisin viimeksi nettikaupoissa surffaillessani naulinnut katsettani niin nopeasti johonkin tuotteeseen kuin mitä tämän tuotteen kanssa kävi. Kyseessä on siis toinen Mart of Chinalta yhteistyön kautta saamani tuote ja tämä pusero oli kyllä yhtä mieluinen hankinta kuin se keltainen bleiserikin.

Tätä puseroa oli saatavilla monessa eri värissä ja hieman harhaanjohtavasti tätä paitaa kuvailtiin sanalla ”apricot”, vaikka se puhtaan valkoinen onkin. Myös sinisenturkoosi versio tästä samaisesta puserosta on niin upea, että en voi luvata ettenkö sitä joskus sivustolta klikkailisi kotiin. Valkoisen ja mustan yhdistelmä on kuitenkin niin klassinen ja tämän hetkisiin muotivirtauksiin vedoten trendikäskin, että tiedän tehneeni oikean valinnan. Nyt tarvitaan enää lisää lämpimiä loppukesän päiviä, jotta pääsen puseroani ulkoiluttamaan.

Mitä mieltä te olette, hit or miss?

// You know when you find it, the perfect shirt I mean. This amazingly beautiful shirt was found from the selection of Mart of China and I’m absolutely loving it; it’s gorgeous and those lace details make it look so unique. You can find this shirt here! The shirt is perfect for the warm last days of summer.

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA


Posted in Yleinen by Bella.