WELL HELLO THERE YELLOW

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Suhteeni keltaiseen väriin on melko ristiriitainen. En oikeastaan edes pidä keltaisesta. Älkää ymmärtäkö väärin; keltainen näyttää mielestäni upealta muiden päällä, mutta itse en tunne oloani kotoisaksi keltaisessa värissä. En yhtään.

Siksipä olinkin melko hämmästynyt, kun silmäni nauliintuivat Mart of Chinan sivuilla juurikin tähän keltaiseen bleiseriin. Sain valita yhteistyön kautta kaksi tuotetta Mart of Chinan kattavasta tuotevalikoimasta ja itsenikin yllättäen rakastuin tähän bleiseriin niin, että en malttanut edes odottaa sen saamista hyppysiini. Perjantaina posti toi tämän jakun luokseni juuri sopivasti pikkusiskoni synttäreitä ajatellen, ja suuntasinkin Roosan juhliin tässä lookissa. Se tässä jakussa taitaakin olla parasta- bleiseri käy sekä arkeen kuin juhlaankin, hieman asusteita muuttamalla. Juhlalookini täydensivät nimittäin vielä isot kultaiset korvarenkaat ja Conversetkin maltoin jättää kotiin.

 

jakku/  blazer MART OF CHINA (CLICK!)   t-paita/ t-shirt  ZARA

korvakoru/ earring  CUBUS    farkut/ jeans  GINA TRICOT

kengät/ shoes   CONVERSE    kello/  watch   GUESS

rannekoru/ bracelet  GUESS

 

// What happened to  a girl who didn’t use to like yellow at all? Well, when she saw this gorgeous blazer on Mart of China see just had to have it! And there she is! Looking happy in her bright yellow blazer enjoying the Finnish summer.

Viikonloppuni on ollut toistaiseksi melko rauhallinen ja tämän päivän olen hinnoitellut kirppistavaroita. Huomenna vien myyntiin nimittäin lähinnä vaatteita ja asusteita lähes uunituoreelle kirppikselle täällä Tampereella, josta kuulette heti huomenna lisää!

Psst. Oletteko jo käyneet kurkkaamassa, miltä uusi blogisivustoni (klik!) tällä hetkellä näyttää? Muistathan, että voit äskeisen linkin kautta tykkäillä Curiouser & Curiouserista sekä klikkailla tykkäyksen myös Re:fashionille täältä (klik!). Niin jännä syksy luvassa! <3


Posted in Yleinen by Bella.