C&C ♥ MART OF CHINA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

 
Olen blogini kautta päässyt tutustumaan useampaankin nettivaatekauppaan, mutta kun sähköpostiini kilahti yhteistyöpyyntö Mart of Chinalta, vierähti sivustolla seikkaillessani hupsistakeikkaa pari tuntia- mikä aarreaitta se olikaan pullollaan kenkiä, laukkuja ja vaatteita! Sain yhteistyön merkeissä valita itselleni kaksi tuotetta Mart of Chinan valikoimista ja päätin lopulta olla kaukaa viisas ja kääntää jo ajatukset hieman syksyisemmiksi. Kesä on ollut meidän perheessämme hieman raskasta aikaa ja toivon sydämeni pohjasta, että syksystä tulee hieman pehmoisampi ja mukavampi ajanjakso; tämän pörröisen ja lämpöisen neuletakin uumenissa ne syysmyrskytkään eivät tosin varmastikaan tunnu niin pelottavilta. <3

Mart of Chinan toimituksesta on heti annettava kymmenen pistettä ja papukaijamerkki, sillä tuotteet olivat luonani viikossa! Sivuja selatessani huomasin myös tuotteiden hintojen olevan enemmän kuin kohdillaan ja yleisinfoa niin tilaamisesta kuin toimituksesta ja palautuksestakin löytyi sivuilta runsaasti. Itse suhtaudun aina kovin skeptisesti ulkomailta tilaamiseen, mutta näin bloggaajan näkökulmasta katsoen, olen äärimmäisen tyytyväinen niin toimitukseen kuin tuotteiden laatuunkin.

      neuletakki /  cardigan  MART OF CHINA (CLICK!)  

 

     kengät /  shoes   MART OF CHINA (CLICK!) 

Syksykengiksi valitsin itselleni maailman makeimmat kengät, jotka sujahtavat jalkaan taatusti vielä monen monta kertaa kavereiksi niin pillifarkuille kuin hameillekin. Tuo leokuosi on piste i:n päälle ja kenkien väri miellyttää omaa silmääni kovasti. Koko 38 sopi jalkaani kuin nakutettu ja näitä kenkiä aion tarkasti varjella kuralätäköiltä- kissanainen tuskin enää koskaan löytää näin päheitä syyskenkiä mistään!

Katsokaahan nyt, ei se syksy ole ollenkaan niin paha juttu; eihän näillä helteillä voi edes kääriytyä pehmoisiin neuleisiin (jep, hieman tuli hiki tätä syyslookia +25 asteessa kuvaillessa;)!

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.

 

// Amazing, unique and gorgeous webstore called Mart of China wanted to send me some beautiful pieces as a gift. Even though, we are still enjoying summer here in Finland, I wanted to choose something for the upcoming autumn. My choice was clear after seeing that most comfortable cardigan ever! I love it, it is so cozy and warm and I know that I’m going to wear it a lot during the rainy autumn. And those shoes, YUMMY! This catwoman is more than happy now when knowing that this gorgeous pair is waiting for the chilly days in my closet. Thank you Mart of China!


Posted in Yleinen by Bella.